• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

FVDI ABRITES NAJNOWSZY FULL SPRZEDAM

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Witam. Mam do sprzedania najnowszego abritesa fvdi z softdogiem (funkcje online). Abrites naturalnie z walizką i kompletem adapterów. Ale teraz najwazniejsze. Nie ma takich samych FVDI. Wychodzą 2-3 rodzaje FVDI nieuczciwi sprzedawcy na allegro sprzedają to w tych samych cenach bo nie wiedzą tak naprawde co przyjdzie im z chin i muszą tak czy tak to sprzedac zeby nie stracic. Moj FVDI jest w najlepszej wersji płytowej.testowany osobiscie przeze mnie przez kilka dni na kilkunastu autach i działą jak trzeba.
Wersji Oprogramowania: czyli najnowsze jakie są dostępne
FULL WSZYSTKIE MARKI

1. VAG-dla VW, dla Audi, dla Seat, dla S-koda: V24.0
2. Mercedes/na Rzecz Inteligentnego/dla Maybach: V7.0;
3. B-MW: V10.4;
4. P p-orsche: V4.1;
5. OPEL/dla VAUXHALL: V6.5;
6. P-eugeot/dla C-itroen: V6.7;
7. F-iat/alfa/dla Lancia: V5.7;
8. Renault: V6.3;
9. T-oyota/forL-exus: V9.0;
10. H yundai/dla KIA: V2.1;
11. Ni ssan/dla Infiniti: V4.3;
12. F ord: V4.9
13. Chrysler: V3.3;
14. V-OLVO: V4.3
15. M-itsubishi: V2.1;
16. DAF: V1.0;
17. rower, skutery skutery śnieżne i Wody: V1.2
18. TAG Kluczowym Narzędziem: V6.2;

I teraz pytanie co zmienia softdog ?
Dodaje duzo do rozwiązywania problemów z Ochroną Komponenta A4 / A5 / A6 / A8 / P5 / Q7 (dochodzi więcej modeli oraz poprawia działanie poprzednich)
Więcej funkcji kodowania kluczy np.Audi A6 Audi Q7.
VW MED17 odczytu EEPROM
B-MW CAS3, szyfrowane CAS3 + klucz learning
B MW CAS3 szyfrowane CAS3 + przebieg kalibracja
M-ercedes-B-Enz przebieg kalibracja
B-WM cas4 5M48h kluczowym narzędziem
Ren-ault Klucz do uczenia się nowego modelu (2008 ~)
B MW EGS synchronizacji

CENA 1400zł
I uprzedam odrazu cena nie podlega negocjacji. Wiem ze znajdziecie na allegro w takiej samej cenie albo 30-40 zł taniej. Ale radze sie zastanowic. Kupicie kota w worku. Tamci sprzedawcy handlują tym masowo i nie obchodzi ich tak naprawde co sprzedają chociaz mogą mowic inaczej.
Chetnych zapraszam do kontaktu PW
lub na tel. 666159561.
wysyłka tego samego dnia.(naturalnie z PL ode mnie z domu co tez jest czasem smieszne jak ludzie zamawiają z allegro a potem czekają tygodniami na paczkę bo dopiero leci do sprzedawcy z chin on odbiera i dopiero wysyla nawet nie sprawdzoną przesyłke)
IMG_20180416_094913.jpg

till121

Bywalec
Punktów
0
Miasto
oświęcim
czesc mam zamiar kupic abritesa, jest sens? gosciu na allegro ma za 16000zl dzieki

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
jakby ktos chciał za 1400 niebieskiego 2018 to pisac pw

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Jesli chodzi o mnie to oferta z kwietnia dawno nie aktualna. Posta niestety nie mogę edytowac. Wiec proszę darować mi telefony nawet kolo 22 z pytaniami :) Dla tych ktorzy chca zadzwonic zapytać czy ściągnę, tak pewnie jeszcze sie pojawia u mnie ale nie robie tego typowo handlowo, zawsze biore jakas sztuke jesli kupuje cos innego dla siebie tak ze kiedy bd nwm :)

Do góry Bottom