• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

galaxy mk1 elektronika

Camaro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
legnica
Witam, mam prośbe. pottrzebuje schematy, rozpiski i cudnie by było jak by ktos posiadał fotki wszystkiego co elektroniczne w galaxy.

Mam model z grudnia 1997 roku. 2.0 DOHC . Zwykłe, najzwyklejsze zegary. Chce wstawić zegary z MFA od anglika ale napotykam same problemy. Wtyki, przewody, są albo ich nie ma. Gdzie co zamontować, jak i do czego podłączyć.

W trakcie szukania magicznych wtyków znalazłem kilka wtyków w miejscach gdzie bym sie nie spodziewał pare luźnych ale nie mających chyba ziązku z licznikiem i MFA.

Chciałbym poznać swoje auto i w końcu rozszyfrować co moge dołozyć co nie.

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Sciagnij sobie program tolerance data tam masz wszystko, a za duzo zeby tutaj wklejac poszukaj na forum w dziale donwload!

Camaro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
legnica
Dzięki, poszukam. Choć na wstepie juz mnie zniechęca wysyłanie sms-ów aby sie logować lub inne formy płatności za coś co nie wiem czy mi pomoze.

Camaro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
legnica
Wojtas, owszem, warto wydać pare groszy. Ale za coś co sie przyda. W sklepie nie wżuca sie do kosza wsiego jak leci i nie płaci w kasie za coś czego nie chcemy. Dobieramy se to co nam potrzebne. Tak samo i tutaj. Rozumiałbym opcje :pobież sprawdź i jak pasuje to zapłac lub skasuj.

Do góry Bottom