• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Galletto V54

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1402
Witam.
Jak w temacie.Urządzenie dla tych ktorzy chca tanszym kosztem zaczynac przygody z chip tuningiem,dpf,egr itp sprawami a szukaja pewnego sprzetu a nie tylko bajer aukcyjnych ze poprawione a tak naprawde nic nie jest robione(wiem bo ludzie daja sie nabierać i kupuja,po pierwszej wtopce operatora poprawiam je osobiscie i dopiero to działa)
-wymiana najwazniejszych elementów na takie jak w orginale
-modyfikacja płyty tam gdzie chinczyki nie dopracowuje pewnych rzeczy
-uzupelnienie elementów na plycie (to o czym chinczyki zapomnija włozyc)
-zmiana oprogramowania procesora sterujacego na takie jak trzeba
-modyfikacja funkcji BDM
Po wszystkich operacjach urzadzenie staje sie bardzo stabilne i pewne w pracy.

Sprzęt po testach na samochodach wszelkiej maści oraz testowany w boju na stole.Dlatego te urzadzenia sprzedaje co kilka tygodni gdyz nie zawsze mam na placu wszystkie samochody takie jakie by mnie interesowały do testów.Poprostu musze czekac.
Do testów uzywam zawsze swojego okablowania coby jak najmniej rozpakowaywać nową zawartosc.
Jedynie rozpakowane zostają przewody i adapter do zastosowania najbardziej popularnych sterownikow jakimi sa edc16.Zrobiłem to po to coby nowy posiadacz nie poplynał na kilka setek przy odczycie pierwszego sterownika bo jest opcja zle to polaczyć,zostalo to opisane w razie przypadkowego rozpiecia.
Pozatym wszystkie potrzebne akcesoria i smieszny zasilacz ktorego proponuje nie uzywac tylko posilić sie czyms konkretnym.Do zawartosci dodaje to czego nie ma na zdjeciu,szczegoły omawiamy droga telefoniczna w tej sprawie itd.Zainteresowane osoby sprzetem a tak samo te osoby ktore posiadaja tzw urzadzenie nie pewne a nadaja sie do modyfikacji zapraszam do kontaktu PW,GSM,email.Ponizej zdjecie autentycznego zestawu.Za zestaw 1499

Załączniki

• V54.jpg
    V54.jpg
    757,4 KB · Wyświetleń: 132
Do góry Bottom