• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Geometrie kół GTO laser 2

Status
Zamknięty.

kubag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
72
Miasto
Łomianki
www.gropro.com.pl
Sprzedam:
Przyrząd do ustawiania geometrii kół GTO Laser 2. Przyrząd optyczny, laserowy znany prosty w obsłudze. W pełni wyposażony w najbogatszej wersji 4głowicowej. Takie urządzenie daje możliwość pomiaru pełnej geometrii kół. Geometria pełni sprawna w ciągłej eksploatacji, nie wyciągnięta zza szafy sprzed 20 lat. Przyrząd laserowy jest zdecydowanie dokładniejszy i przyjaźniejszy w obsłudze ( widać punkty nawet w słońcu), poza tym nieprzepalana się żarówki.
Wyposażenie:
-4 głowice pomiarowe ( z prawie nowymi akumulatorami ok. pół roku oraz ładowarka specjalna do nich) starczają na kilkadziesiąt pomiarów (ładujemy je co ok. 3-4 miesiące)
-4 uchwyty do kół
-komplet 16 łapek uniwersalnych
-komplet 16 łapek specjalnych ( niewidoczne na zdjęciu dokupione pół roku temu za ponad 500zł)
-obrotnice do kół
- wózek
- blokada kierownicy
-blokada hamulca
-zasilacz do pracy bez akumulatorów
-chorągiewki do pracy bez tylnich głowic (niewidoczne na zdjęciach)
Przyrząd pracuje u mnie w firmie od dwóch lat, sprawuje się bez zarzutu. Kalibrowany około roku temu. Jest bardzo łatwy w użyciu ( mogę przeszkolić) i bezawaryjny, idealny do rozpoczęcia zabawy z geometria kół. Powodem sprzedaży jest to iż od jutra u nas w firmie będziemy używać nowszej geometrii Beissbarth.

Możliwość wysyłki( ze względu na to iż towar jest delikatny, ryzyko uszkodzenia ponosi kupujący), koszt 200zł ponieważ geometrie zapakuje na paletę aby zminimalizować ryzyko uszkodzeni przy transporcie. Preferuje jednak odbiór osobisty.
Jako ze urządzenie kupiłem na umowę mogę wystawić fakturę z 0 stawka VAT
W razie pytań proszę o kontakt 500 041 197
http://allegro.pl/show_item.php?item=3047504651

Na hasło forum 200zl rabatu.

Załączniki

• 20091128065.jpg
    20091128065.jpg
    78 KB · Wyświetleń: 56
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom