1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

GOLF 4 1,6 SR 99r

Dyskusja w 'Diagnostyka' rozpoczęta przez użytkownika pawlo1955, 13-06 18.

  1. pawlo1955

    pawlo1955 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-12 14
    Postów:
    119
    Docenione treści:
    4
    Miasto:
    Rawicz
    Witam panowie borykam sie z problemem podłączenia golfa pod kompa pokazuje mi błędy ale nie moge odczytać parametrów czasu rzeczywistego radio ma ori
     
  2. slaweuszek

    slaweuszek Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    10-04 18
    Postów:
    526
    Docenione treści:
    119
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Czym go próbujesz zdiagnozować ?
     
  3. Diagbox10

    Diagbox10 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    5-04 18
    Postów:
    3 180
    Docenione treści:
    399
    Miasto:
    trasa lublin siedlce
    Polski vag 4.9 pewnie
     
  4. Dawidek126

    Dawidek126 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    12-05 14
    Postów:
    611
    Docenione treści:
    66
    Miasto:
    Piaseczno
    golf z tego roku to powinien działać pod vagiem 2,5 , 4,9 w zasadzie z każdym:) dziwne że nie widzi parametrów....
     
  5. pawlo1955

    pawlo1955 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-12 14
    Postów:
    119
    Docenione treści:
    4
    Miasto:
    Rawicz
    Opusem i WOW
     
  6. Diagbox10

    Diagbox10 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    5-04 18
    Postów:
    3 180
    Docenione treści:
    399
    Miasto:
    trasa lublin siedlce
    sprobuj vcds
     
  7. winetoo

    winetoo Gaduła

    Online
    Dołączył:
    18-03 14
    Postów:
    1 539
    Docenione treści:
    327
    Miasto:
    Radom
    Żadne takie, vag lub vcds trza do tego.
     
  8. pawlo1955

    pawlo1955 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-12 14
    Postów:
    119
    Docenione treści:
    4
    Miasto:
    Rawicz
    Moja 4 w tdi normalnie widzi
     
  9. Diagbox10

    Diagbox10 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    5-04 18
    Postów:
    3 180
    Docenione treści:
    399
    Miasto:
    trasa lublin siedlce
    Nie badz sknera wydaj te pare groszy na vcds. Jak juz to nie zobaczy nic to wtedy sie martw. Czy napiecie w trakcie testow jest powyzej 12 volt?
     
  10. pawlo1955

    pawlo1955 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-12 14
    Postów:
    119
    Docenione treści:
    4
    Miasto:
    Rawicz