1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Golf 6 1.4 TSI 2012 Gubi prąd

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Diagraf1977, 1-04 20.

  1. Diagraf1977

    Diagraf1977 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    18-03 20
    Postów:
    11
    Docenione treści:
    0
    Witam jak w temacie Golf 6 1.4 TSI 2012 rok od jakiegoś czasu gubi prąd i nie można rano odpalić auta . Dodam że po włączeniu zapłonu radio mi samo się nie włącza muszę to robić ręcznie. Może to jest jakaś wada tych modeli i już ktoś się z tym otarł ? . Z góry dziękuję za pomoc
     
    Ostatnio edytowano: 1-04 20
  2. adam50

    adam50 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    4-03 20
    Postów:
    61
    Docenione treści:
    11
    Miasto:
    Gorzów wielkopolski
    Zacznij może od sprawdzenia masy z akumulatora do karoserii i czy sam akumulator jest na pewno ok klemy są czyste
     
  3. Diagraf1977

    Diagraf1977 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    18-03 20
    Postów:
    11
    Docenione treści:
    0
    Dzięki za pomoc , ale już znalazłem- wina była radia pozdrawiam