• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Na forum powstał nowy dział dla zweryfikowanych mechaników (ZM)
Został on utworzony na prośbę najbardziej aktywnych użytkowników forum celem dyskusji o tematach, których wolą nie poruszać na forum ogólnodostępnym, tylko wymieniać się tajnikami swojej pracy, nabytymi w czasie wieloletniej praktyki w zaufanym gronie mechaników oraz najbardziej aktywnych osób na forum.

Dostęp do działu można uzyskać spełniając jeden z poniższych warunków:
  • przesłanie dokumentów potwierdzających pracę w zawodzie związanym z mechaniką samochodową (może być to własna działalność gospodarcza bądź można poprosić szefa o taki dokumencik),
  • pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),
  • rekomendację przez innego członka ZM i zaakceptowanie przez administratora forum bądź większość grupy w zamkniętym głosowaniu.
Użytkownikom którym zostanie przyznany dostęp do działu ZM automatycznie zostanie odblokowany dostęp do tego forum oraz zostanie im nadana ranga "Zweryfikowany Mechanik" w podpisie pod nazwą użytkownika.

Użytkownicy którzy nie posiadają dostępu do działu ZM, a posiadają niezbędne dokumenty potwierdzające ich pracę w zawodzie proszeni są o przesłanie skanu na adres emaliowy administrator(małpa)forum-mechanika.pl
Użytkownicy, którzy uważają, że spełniają warunek udzielania się na forum i chcieliby dołączyć do grupy ZM powinni zgłosić się w tym temacie zamieszczając krótką informację o sobie oraz krótko argumentując chęć dołączenia do tej grupy. Po zamieszczeniu takiego zgłoszenia zostanie założony wątek w forum ZM, w którym członkowie wezmą udział w głosowaniu decydującym o przyjęciu kandydata.

igltokz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
139
Witam chciałbym dołączyć do GWT zajmuje się mechaniką od jakiś 8 lat proszę o wzięcie mnie pod uwagę przy następnym głosowaniu :D

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Witam! Prowadzę warsztat od 7 lat chciałbym się dostać do GWT tylko boję się przysłać skan dokumentów prowadzenia mojej działalności (bez obrazy) jest jakaś inna możliwość załatwienia tego?
Pozdrawiam

wyrzynacz

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
Mazury
  • pomaganie i udzielanie się na forum zbierając przy tym co najmniej 25 wartościowych punktów "lubię" (nie dotyczy działu z kodami do radia),

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1315
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
a czego sie boisz? :D
Arni ja go rozumiem jak ostatnio poprawiałem wpis , bo mi się UKS przyczepił ,że nie mieliśmy wpisanej usługi Holowania, to sobie wkur…y wpisałem do działalności wszytko łącznie z transportem kosmicznym i naprawianiem statków międzyplanetarnych. Zgodnie z PKD
Mój obecny wpis do działalności gospodarczej ma 7 stron ;)
51.22.Z Transport kosmiczny

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
no ale Misiek przecie nie poda dalej jego danych prawda?

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
a skan pieczątki nie wystarczy hehehe :)

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
PROŚBA​

Szanowni koledzy , koleżanki i administratorze:​

Proszę o dopuszczenie mnie do grupy GWT.​
Jeżeli wam zależy na dokumentach to jutro mogę wysłać email.
Od prawie dwóch lat prowadzę warsztat w Radomiu.
Wcześniej w Warszawie pracowałem przy naprawie aut i demontażu anglików.
Z zawodu wyuczonego i zamiłowania mechanik pojazdów samochodowych.
W 2012 byłem na dwóch szkoleniach:
układ hamulcowy i rozrządy (mam dyplomy z uczestnictwa).
Ale czy mnie ktoś tutaj zarekomenduje to nie wiem :oops:
Pozdrawiam i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
z tego co widze to masz 27 "lajków" więc jeśli to nie za kody do radia to już powinieneś być w GWT

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Napisz do Admina PW niech podda Twoja prośbę do akceptacji.

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
Mam w nosie kody radiowe :D
Temat jest tu więc prośba jest tu.

P

PogotowieSamochodoweUK

No qbaradom tez sie udziela bo jego grzechotke widac w tematach tu i tam;)

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Użytkownicy którzy nie posiadają dostępu do działu GWT, a posiadają niezbędne dokumenty potwierdzające ich pracę w zawodzie proszeni są o przesłanie skanu na adres emaliowy administrator(małpa)forum-mechanika.pl

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
Ok jak znajdę czas a to już ciężko albo się nie chce po pracy :rolleyes:

Do góry Bottom