• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Honda Accord 7 nie otwiera drzwi

piotrek7j87

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
TM
Witam was pomoze mi ktoś z Honda Accord 7 gen. problem polega na tym że zamykam drzwi z pilota.drzwi sie wszystkie zamykaja po czym po ok 10 min juz z pilota otworzyć ich nie mogę. Tak jakby nie dochodziło gdzies zasilanie. Otwieram drzwi kluczykiem,wkladam go do stacyjki przekrecam i wyjmuję i drzwi sie z kluczyka otwieraja i zamykaja. Mija ok 10 min i problem jest ten sam...

piotrek7j87

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
TM
Nikt nie miał takiego problemu w Hondzie...? A moze ma ktoś schemat od tego zamka z Hondy z 2006r...?

Mankos1974

SuperMechanior
Punktów
21
Miasto
Warm-maz.
ja w swojej wymieniłem zamek w drzwiach kierowcy - ale nie działał w ogóle z pilota więc nie wiem czy to ci pomoże..

piotrek7j87

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
TM
Po 10 min brak jest napiecia do skrzynki bezpieczników co jest po lewej stronie od kierowcy....Przekrecam kluczyk napiecie jest...Posiada ktos schemat do tego auta...?

piotrek7j87

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
TM
Bateria w pilocie jest nowa..... A problem jest z tym że po 10 min nawet w środku w aucie przyciskiem nie otworzysz drzwi...Jak włazysz kluczyk do stacyjki i przekrecisz to działa centralny z pilota ....po 10 min już nie

Jak podasz na skrzynke bezpieczników napiecie to działa no stop ale rano juz auta nie odpalisz...bo brakuje mu prądu

Ostatnia edycja:

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
163
Miasto
Lubelskie
Może tryb transportowy? Nwm jak w tym modelu ale w innych jest zwora

Do góry Bottom