• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Hummer H3

adlerkm

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
179
Miasto
Kowalewo Pomorskie
Witam wszystkich kolegów i koleżanki po fachu. Chciałbym zapytać czy ktoś z szanownych forumowiczów jest szczęśliwym posiadaczem schematu elektrycznego do w/w auta. Chodzi konkretnie o wysterowanie podnośnika szyby od kierowcy. Jeśli ktoś ma i zechciałby się podzielić byłoby cudownie.

Pozdro

Ernesto13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
34
Miasto
Bydgoszcz
W sumie to też robię centralny zamek, nie otwiera się auto, u kierowcy jest zamek w drzwiach i to wszystko, bezpiecznik był przepalony, co się u Ciebie dzieje? Może mamy ten sam problem

Ernesto13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
34
Miasto
Bydgoszcz
Jeden po drugim a klient marudzi że poprzedni coś spaprał

adlerkm

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
179
Miasto
Kowalewo Pomorskie
W moim przypadku tylko szkło nie opuszcza ani nie podnosi się i tylko tyle. Nie mam do tego auta za wiele danych choć to ciekawe autko . Co tam u Was pod maską siedzi ? U mnie 3,7 .

Ernesto13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
34
Miasto
Bydgoszcz
U nas też 3.7, niestety auto rolnika który używa je do jazdy po swoim ogromnym gospodarstwie, więc całkowicie zmęczone życiem. Co do tego auta to miałem kiedyś h2 i tam widać było że to Hummer ten h3 to jakieś plastikowe badziewie, choć ludzie się interesują mocno.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Na hummera h2 Amerykanie mówią pavement princess

Do góry Bottom