• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile kosztuje lakierowanie 1 elementu w Warszawie?

asidlo

Nowy
Punktów
0
Miasto
kraków
Pytanie jak w tytule - lakierowanie 1 elementu (np. drzwi bocznych).

Mam do zlecenia solidne poprawki malarskie (po moich harcerskich wyczynach malowania ubytków), w 2 miejscach wyskoczyła mi korozja.
Dodatkowo przednie lewy nadkole wymaga lekkiego odgięcia, gdyż jakiś gamoń otarł mnie solidnie cofając.

Będę wdzięczny za info o lakiernikach/blacharzach z okolic Warszawy (idealnie Praga).

ojek

SuperMechanior
Punktów
158
Miasto
Węgrów
Samo lakierowanie elementu w Warszawie to koszt 350-600 zł. Jeśli dorzucasz do tego prace blacharskie no to wiadomo, będzie drożej. Polecić mogę Auto Ostrobramska (serwis Fiat,lecz robią też inne oczywiście)

boxa2

Początkujący
Punktów
0
Ja jakiś rok temu też w Warszawie płaciłam ok. 500 zł za jeden element. Więc pewnie nadal jest to coś w tych granicach. No chyba, ze faktycznie trzeba coś więcej zrobić, to lepiej dopłacić, ale mieć samochód gotowy przynajmniej na kolejnych kilka sezonów. A nie za kilka miesięcy odstawiać go ponownie.

boxa2

Początkujący
Punktów
0
Chyba z tego co pamiętam to z cieniowaniem. Ale wtedy załatwiał to mój facet, więc ja nie za bardzo interesowałam się konkretami. Wiem tylko ile musiałam zapłacić, bo to była moja pierwsza taka konkretna naprawa.

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
615
Miasto
Radom
Jak ma być taniej to trzeba sie przeprawić na drugą strone Bugu.

Do góry Bottom