• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

instalacja elektryczna renault laguna 2 1,8 16v 2001

karuzel32

SuperMechanior
Punktów
2
czesc jak w temacie jak by ktos z was miał to mozemy sie do gadac tylko nie szalejcie z cenami ;) bo przy tej urwałem dwa kabelki i za cholere nie moge znajsc gdzie były ze soba połaczone :banghead:

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Którą wiązke potrzebujesz i co się dzieje, że chcesz kupić ? nie lepiej naprawić?

karuzel32

SuperMechanior
Punktów
2
Tą co jest połaczony UCH a usterka to brak ABS i oswietlenia wnętrza zdjołem juz całą deche i nie moge nadal odnalesc drugiej połówki tych urwanych kabli co do ABS to znim zawsze miałem problem bo raz sie swieci raz nie jak sie poruszało cała wioską to gasł na jakis czas a co do stanu instalacji to cała jest obdarta z izolacji ochronnej i tak była poukładana na sermater :dead: jak nie znajde to jade do elektryka bo elektryka nigdy nie byla moja silna strona

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Ja wolał bym naprawić tą. Auto nie jest czasem z GB?

karuzel32

SuperMechanior
Punktów
2
własnie jest GB i tu cały szkopół ze jak na chandel to nikt sie nie przyłozyl do fachowej roboty

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
No to masz babo placek ;)
Spróbuj ogarnąć tą wiązkę. Schemat w dłoń i ryj po kablach... z pewnością bardziej opłacalne niż zakup kompletu...

karuzel32

SuperMechanior
Punktów
2
i tu sie pojawił zakalec:eek: musze poszukac na necie schematu, posłucham Twojej rady moze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

Do góry Bottom