Kolego będzie współpracował z DDT.Witam ponownie mam pytanie czy ten interfejs vag opel o którym była mowa będzie współpracował z opramowaniem DDT do renault??
Wszystko zależy na jaki sprzęt trafisz a wiem to już z doświadczenia, kupiłem tanioche na usb to nie chciała działać,to szybko oddałem bubla.Kupiłem u innego sprzedawcy www.autointerfejsy.republika.pl droższego euroscana na usb i śmiga praktycznie z każdy radzi sobie nawet o dziwo z vectrą C. Potrafią doradzić i pomóc,a do grupy vw vagWitam chcę zacząc przygode z diagnostyką i mam pytanie który interfejs wybrać chcę diagnozować głównie auta vag i ople i moje pytanie czy lepiej kupic dw interfejsy jeden do grupy vag drugi do opli czy kupic jeden bardziej uniwersalny? np taki: http://allegro.pl/interfejs-diagnostyczny-euroscan-2012-pl-euro-usb-i1770465364.html
ps.nie chce komentarzy typu nie warto zaczynac od interfejsow itd. zaczynam i narazie nei chce wydawac wiecej pieniedzy wiec prosze tylko o porade jesli macie jakies lepsze propozycje w rozsadnych pieniadzach to prosze o porade , i mam pytanie slyszalem ze diagnostyka przez com jest lepsza niz przez usb dlaczego??

Kolego op-com to droga zabawka do celów prywatnych, legalny kosztuje 3024zł, nielegalny kosztuje jeszcze więcej, jak ci policja wjedzie i skonfiskuje to później prokuratura i sądy, płać tanio i płacz później że drogo.Witam posiada ktos op-koma lub techa opel po 2004 roku ?