• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaką ciężarówkę kupić??

bhireg0

Nowy
Punktów
0
Jeśli chodzi o amerykańską ciężarówkę, chcę kupić moją pierwszą ciężarówkę, zaoszczędziłem około 160 000, ale nie wiem, którą kupić, używam koła i całkiem lubię 18 biegów.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
366
I ciekawe, co on na tego elektryka...
Automatyczne połączenie postów:

Używa koła i co mu zrobisz.

rajson

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
Łódzkie
www.siepomaga.pl
Ale zastanawiacie się po co ktoś wpuszcza takiego bota, który zadaje takie pytania? Zastanawia mnie to w jakim to celu jest robione. Dla mnie to zupełnie bez sensu. Temat założony dostał jakieś odpowiedzi i co? Ktoś to potem weryfikuje? Czy sam bot weryfikuje jakie odpowiedzi dostał? Ogarnia ktoś to może ? I mógłby mi tak po " chłopsku" wytłumaczyć?

lalek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
249
Miasto
Jukei
Ale zastanawiacie się po co ktoś wpuszcza takiego bota, który zadaje takie pytania? Zastanawia mnie to w jakim to celu jest robione. Dla mnie to zupełnie bez sensu. Temat założony dostał jakieś odpowiedzi i co? Ktoś to potem weryfikuje? Czy sam bot weryfikuje jakie odpowiedzi dostał? Ogarnia ktoś to może ? I mógłby mi tak po " chłopsku" wytłumaczyć?

- target marketing (dotarcie do konkretnej grupy odbiorcow)
- phising (wyłudzanie informacji, np email)
- linkowanie danej strony/podstrony w celu polepszenia jej pozycjonowania w wyszukiwarce.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
366
-Misiek i administracja...więcej postów, większy dochód z reklam na stronie ;)
Np.

Do góry Bottom