• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak usunąć temat??

Artur01

Bywalec
Punktów
0
Miasto
warszawa
Dzień dobry/Dobry wieczór,
Jak usunąć całkowicie założony temat, ponieważ nigdzie nie widzę takiej możliwości w moich ustawieniach profilowych????
Z góry dziękuję za Odp.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1336
moderator przebywa poza granicami kraju chwilowo i nie trzyma reki na pulsie,nie martw się,jak wroci to będzie w stanie mnie czy ciebie całego z butami usunąć,pozdrawiam

Artur01

Bywalec
Punktów
0
Miasto
warszawa
Ale po cóż, że sąsiad przeczyta?
Coś taka podejrzliwa, choćby nawet to co jakby przeczytał, i tak wychodzi że nie we wszystkim ma rację... nie jest alfą i omegą. A tak na marginesie sorry za zmianę płci, twoja nazwa nicku sugeruję, że koresponduję z facetem...:confused:

Ostatnia edycja:

Artur01

Bywalec
Punktów
0
Miasto
warszawa
moderator przebywa poza granicami kraju chwilowo i nie trzyma reki na pulsie,nie martw się,jak wroci to będzie w stanie mnie czy ciebie całego z butami usunąć,pozdrawiam
Witam,
Pisałem do całej załogi forum z prośbą o usunięcie i nic, czy ten moderator co mi pisałeś już wrócił do kraju?, bo już nie wiem do kogo się mogę zwrócić z prośbą o całkowite usunięcie tematu.Pozdrawiam

Artur01

Bywalec
Punktów
0
Miasto
warszawa
szukaj Pana o nicku Misiek i napisz do niego
To napisałem i bez odpowiedzi:
"Witam,
Możesz usunąć mój temat na forum???, jeśli nie to do kogo się mogę zwrócić z prośbą o całkowite usunięcie założonego tematu??? ponieważ nigdzie nie widzę takiej możliwości w swoim profilu użytkownika".
i nic temat dalej istnieje na forum i nie wiem co dalej począć.Pozdrawiam

A jak napisałem w jego profilu komentarz czy mógłby mi usunąć to za chwile komentarza już nie było, no to jeszcze raz napisałem i ani śladu po komentarzu nie ma.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom