• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki interfejs/tester diagnostyczny

Speed024

SuperMechanior
Punktów
0
Przymierzam się do zakupu interfejsu/ testera diagnostycznego do ceny 1000 zł i potrzebuje Waszej pomocy :).
Przeczytałem już parę tematów w których inni zmagali się z wyborem interfejsu/ testera diagnostycznego, ale były to ceny za wysokie jak dla mnie.
Obecnie posiadam:
Honda Prelude 5 gen. 2.2 Vti (1996)
Honda Jazz 1.2
Robię ogólnie przy różnych samochodach, zależy jaki się trafi i chciałbym mieć możliwość podłączenia się i sprawdzenia błędów, skasowania ich, sprawdzenia aktualnych odczytów itp. bajerów
Doradźcie mi co wybrać, bo jestem zielony w tym temacie.
Ale myślałem o takim czymś:

http://allegro.pl/nt600-scaner-diagnoskop-jezyk-polski-najlepszy-i4500744022.html

Z góry dzięki za pomoc :)

Jasho

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Milówka
Jeśli może być głowica podpinana do laptopa to Autocom będzie dobry.

Speed024

SuperMechanior
Punktów
0
Właśnie się zastanawiam która opcja jest lepsza mieć wyświetlacz tak jak w tym urządzeniu czy podpinać do laptopa (ew. komputera), mi osobiście nie przeszkadza jeżeli miało by być podpinane do laptopa/komputera. Byle by program był jak najlepszy.

Speed024

SuperMechanior
Punktów
0
Ok, w takim razie wezmę AutoComa jeżeli będzie to najlepszy wybór dla mnie. Którego z aukcji allegro polecacie, bo jest tego trochę.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
273
Miasto
Kudowa-Zdrój
Do ac mozesz zamiast laptopa dokupic sobie tablet klasy pc i wtedy jest wygodnie , kup ac u sun-tech na allegro

Do góry Bottom