• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki klucz udarowy akumulatorowy do kół, półosi i zawieszeń?

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Powiem Ci ze mialem w rekach takiego IR i jesli chodzi o moc to naprawdę kozak. Niestety tez swoje waży.

DarekS4

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Bielsko-Biała
Jak pracowałem na warsztacie jako pracownik to mieli tam dewalty i nie był złe do zawieszeń gdzie śruby były znośne. Natomiast parę razy się poddał.
Częśto bywały tam koparki i powiem szczerze że tam jak nie popuściłeś ręcznie to nie było co podchodzić z dewaltem. Ale jak już ktoś napisał stosunek ceny do jakoście jest OK
Osobiście sam chce do końca roku kupić taki klucz bo rezygnuję z pneumatów i wybiorę milwake. Kumpel ma całą wulkanizacje na tych kluczach już piąty rok. Jesień zima wiosna woda nie woda zapierdzielają jak złoto.
Nawet raz wkręcili śrubę przez gwint bez większego problemu.
Dodatkowo od tego producenta interesuje mnie elektryczna grzechotka , ma ktoś coś takiego ?? Jakies opinie

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Jak pracowałem na warsztacie jako pracownik to mieli tam dewalty i nie był złe do zawieszeń gdzie śruby były znośne. Natomiast parę razy się poddał.
Częśto bywały tam koparki i powiem szczerze że tam jak nie popuściłeś ręcznie to nie było co podchodzić z dewaltem. Ale jak już ktoś napisał stosunek ceny do jakoście jest OK
Osobiście sam chce do końca roku kupić taki klucz bo rezygnuję z pneumatów i wybiorę milwake. Kumpel ma całą wulkanizacje na tych kluczach już piąty rok. Jesień zima wiosna woda nie woda zapierdzielają jak złoto.
Nawet raz wkręcili śrubę przez gwint bez większego problemu.
Dodatkowo od tego producenta interesuje mnie elektryczna grzechotka , ma ktoś coś takiego ?? Jakies opinie

Jak juz poiusałem Mam komplet DeWaltana mobilne naprawy w Aucie. W garazu wszystko lata na Milwaukee. Grzechotki Guny Szlifierki.

Do góry Bottom