• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kasy fiskalne ONLINE!

Moniqak

Nowy
Punktów
0
KASY FISKALNE ONLINE! Przedsiębiorco pamiętaj! Już od 1 stycznia 2020 r. musisz wymienić swoją "starą" kasę na kasę online!

Kogo dotyczy? Firmy działające w branży paliwowej (sprzedaż paliw) oraz świadczące usługi naprawy pojazdów i wulkanizacji będą miały obowiązek stosowania kas online.

Skąd sprzęt? Dobrze dobrany sprzęt ułatwia prowadzenie biznesu - chcemy dostarczać naszym klientom urządzenia fiskalne Online na specjalne zamówienia, dopasowane do ich potrzeb. Dysponujemy najbardziej innowacyjnymi technologiami wykorzystywanymi w kasach i drukarkach fiskalnych ONLINE , ponadto realizujemy ich serwis, fiskalizacje i przeglądy.

POLECAM FIRMĘ NETCOM - TARNÓW!

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
407
Miasto
Świdnica
Ja juz wprawdzie kupiłem i używam od dwoch miesięcy ale chetnie przeczytam ile u was kosztuje taka kasa brutto

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1328
dobra,skoro TARNÓW to prosze tu napisac ile brutto najtansza ON LINE,moze skorzystam bo jestem z okolicy.Ile ewentualnie K10 lub jakis novitus,niewiem czym handlujecie,czy wszystkim czy macie dystrybucje wszystkich.Prosimy o wiecej szczegułów

Moniqak

Nowy
Punktów
0
jakie propozycje cenowe ?
Najtańsza Mała Online to kwota 1 450 zł netto + Vat w tym fiskalizacja.

dobra,skoro TARNÓW to prosze tu napisac ile brutto najtansza ON LINE,moze skorzystam bo jestem z okolicy.Ile ewentualnie K10 lub jakis novitus,niewiem czym handlujecie,czy wszystkim czy macie dystrybucje wszystkich.Prosimy o wiecej szczegułów
Najtańsza Mała Online to kwota 1 450 zł netto + Vat w tym fiskalizacja. W swojej ofercie mamy produkty Novitusa.
Nowoczesność połączenia online– Paragony są systematycznie wysyłane do CRK i użytkownik nie musi się martwić o ich przechowywanie.
Pojemna baza towarowa– Posiada rozbudowaną obszerną bazę towarową, wykorzystaj aż 20.000 PLU.
Wygoda użytku - Mechanizm Fujitsu typu easy loading wymiana papieru jest bardzo szybka i prosta.
Wszechstronność komunikacji – Komunikacja z komputerem poprzez tradycyjne złącze USB oraz RS232 lub nowoczesnego złącza sieciowego LAN.
Jeszcze większy i przejrzysty wyświetlacz – Drukarka wyposażona jest w wyświetlacze graficzne LCD.
Ewentualnie prosimy o kontakt na handlowy@netcom.tarnow.pl - prześlemy więcej informacji o ofercie.

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
407
Miasto
Świdnica
Ja Posnet ergo za 1650 brutto. Z fiskalizacją. Zabawy w kotka i muszkę ciąg dalszy. Czy tak ciezko napisać jaki model i jaka firma waszych kas?? Czy macie tu wszystkich za idiotów ? Tak ciezko przedstawić swoją ofertę ??

Moniqak

Nowy
Punktów
0
Napisane jest dokładnie jaka firma trzeba czytać ze zrozumieniem. Mozemy napisać tu cala ofertę jeśli ktoś jednak będzie zainteresowany to napiszę do nas bezpośrednio. Mamy w ofercie cztery kasy najtańsza 1450 netto najdroższa 2390 netto. Firma NOVITUS!

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1328
wszystko jasne,bez problemu mozna dostac kase za niecałe 1500 brutto.Po co mechanikom kasy za 2-3 tysie,takie moje zdanie.

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Jak to po co? Ja zmieniając kasę będę brał drukarkę podłączona do kompa. Raz dwa trzy i paragon zrobiony. Nie trzeba szukać co ma jaki numer. Szczególnie się przydaje jak sprzedajesz części

Moniqak

Nowy
Punktów
0
No tak, każda firma jest inna i ma inne wymagania sprzętowe;)

Do góry Bottom