• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klucz pneumatyczny Yato Yt-0953

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Witam ,oferuję klucz pneumatyczny firmy Yato ,ma 1356 Nm dokręcania i na moim kompresorze 50 l pracował najlepiej ze wszystkich testowanych ,pożyczanych od znajomych typu Chicago Pneumatic.
Kupiłem go w sklepie https://www.elektronarzedzia24.pl/klucz-udarowy-yato-p-5736.html
Sprzedaję bo go nie używam ,służył mi do odkręcania kół w moim aucie przy zmianie opon na dany sezon,czasem też odkręciłem kilka śrub co 2 tygodnie ,aby przesmarował się wewnątrz i był w dobrej kondycji utrzymany,został zalany świeżo olejem do konserwacji w ilości opisanej na serwisówce
Takim olejem: http://images.sklepy24.pl/24916257/...-15-do-narzedzi-pneumatycznych-5l-0200-30.jpg

Mój zakup był bez sensu ,bo nie używam go ,a komuś może się przydać,bo klucz jest wart polecenia,widziałem go w serwisach samochodowych dlatego skłoniło mnie to do kupna tego modelu dla siebie ,cena to 500 zł.

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
No dałem za niego 599zł ,także przepraszam,ze tyle dałem ,to są różne serie produkcyjne ,tak jak z koncernami samochodowymi

Mat3ys

SuperMechanior
Punktów
78
Miasto
Kuj-Pom
Ja nic do tego nie mam możesz nawet go sprzedać za 10000zł tylko pokazuje Ci cenę rynkową a raczej nikt za używany bez gwarancji nie da jeszcze więcej niż za nowy :)

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Bez gwarancji ? Ma gwarancje mogę dać na niego dodatkowo kilka lat nawet.

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
to są różne serie produkcyjne ,tak jak z koncernami samochodowymi

Operuję na narzędziach Yato już długi czas, nigdy nie spotkałem się z określeniem różnych serii produkcyjnych ani przez przedstawiciela ani w katalogach. Co przez to rozumiesz?

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Nie wiem jak to rozumieć, tak po prostu jest ,ekonomia, tak jak w Stihlu kupując modele od 1300zł. w dół kupije sie (Zama China) a Powyżej (Walbro (Włoskie)) i przy tych tańszych pomagają składać i wyprodukować zgrabne małe rączki .

Temat do usunięcia, bo pistol jest na tyle nowy i nieużywany,że nie zejdę z ceny ,można usunąć temat i proszę o to,aby to zrobiono.

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Nie wiem jak to rozumieć, tak po prostu jest ,ekonomia, tak jak w Stihlu kupując modele od 1300zł. w dół kupije sie (Zama China) a Powyżej (Walbro (Włoskie)) i przy tych tańszych pomagają składać i wyprodukować zgrabne małe rączki .

Temat do usunięcia, bo pistol jest na tyle nowy i nieużywany,że nie zejdę z ceny ,można usunąć temat i proszę o to,aby to zrobiono.

Przecież ja nie staram się Ciebie zdenerwować tylko jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że taka budżetówka i masówka jak Yato miałaby podział ceny swoich produktów (w tym jednego modelu klucza) w zależności od ich jakości czy dokładności wyprodukowania.

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
395
Miasto
Prudnik Opolskie
Taki podzial nie istnieje, z reszta nie Yato jest producentem, a jedynie Yato markuje ten klucz tak samo jak np. Scorpio.
Cena 599zl wynika jedynie z narzuconej wysokiej marzy ;)

Niewiadow

SuperMechanior
Punktów
1
Widocznie tak musi być ,mówi się trudno.

Do góry Bottom