• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klucz udarowy proszę o opinie

bombel1985

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Usa
ja tez C mogę go polecić yato nie należy do najgorszych :)

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
185
Miasto
starachowice
ingersolirand to są najleprze klucze nie do zdarcia za rozsądną cene kupisz w intercarsie

Proton

Nowy
Punktów
0
Polecam klucz pneumatyczny z firmy Kamasa-Tools K9803 815Nm kompozyt można kupić za dobre pieniądze

P

PogotowieSamochodoweUK

yato brzmi jak toya po przerobce zpowodowanej osiognieciem najbardziej lipnej opinii na rynku hehhehe

Ja polecam Clarke, Saley i np GP3 to firma ktora robi tylko i wylacznie narzedzia zasilane powietrzem, maja udarowki oraz grzechotki i to caly ich asortyment, wydaje mi sie ze skoro robia tylko 2 rzeczy to musza miec je dobre, przynajmniej cena by na to wskazywala :confused:

tom 1868

Początkujący
Punktów
1
Niestety,nie naprawisz klucza pneumatycznego marki Yato,brak części zamiennych--statek nie dopłynął. ;)
Jak będziesz miał szczęście ,to na gwarancji ci wymienią,ale też nie do końca,bo możesz mieć wodę w układzie pneum.,lub kiepskie smarowanie albo cokolwiek.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3303
Miasto
PZ
lewarków yato też nie polecam, mieliśmy taki 16-tonowy (niby 16-to) ale jak podnieslismy dupę autobusu który został wcześniej odchudzony z okładzin i szyb to nam wyskoczyło zabezpiezenie segera tłoka, ale to nie jest najgorsze, oddaliśmy go na reklamacje i dostaliśmy drugi nowy, którego podstawa zrobiła się okrągła, tak że się lewarek bujał, po czym kolejna reklamacja i zwrot pieniędzy. Przy zakupie takich narzędzi z Chin należy się liczyć z tym że może nie być do nich części zamiennych bo Chiny daleko

P

PogotowieSamochodoweUK

Heheheh.... mowilem ze to toya tylko przecwaniaczona bo lipa w kolo nazwy sie zrobila heheheh.

Do góry Bottom