może i yato jest chińskie ale mam całe wyposażenie warsztatu i jest całkiem spoko. jakość do ceny super. lewarki ma drogie ... to fakt, nie warto ich bo można coś lepszego znaleźć. np śrubokręty yato nie ma co porównywać do bahco bo mam kilka takich i są zajebiste ale cena ... klucze płaskie, nasadki, zestaw do hamulcy, obrobionych nasadek , wykrętaki udarowe, torx'y to warto kupować yato bo mam długie i nie ma że coś pękło. tylko że komplet płaskich yato pod jakimś tam nr kosztuje 260 a pod innym 400 i jak porównałem to ten droższy jest dużo grubszy i masywniejszy. trzeba wiedzieć co wybierać. np wybijaków yato nie warto kupować i te grzechotki czerwone z yato są takie sobie bo małą szybko zerwałem ale mają takie z czarnymi rączkami to są spoko tyko na 1/2 to koszt już 65zł a czerwonej 40 więc wiadomo dlaczego są słabe xD
z klucza dynamometrycznego yato też jestem zadowolony ale kosztował ok 300zł a jonnesway o tym samym wyglądzie kosztuje 180zł
sam teraz chcę kupić grzechotkę pneumatyczną i nie wiem czy brać yato czy nie ...