4314Witam
Potrzebuje oddtworzyć kod do radia bo się karteczka zgubiła
P04859504AD-A
Date code 620 supplier 17719A
S/N T Q1 AA 062 0 E6020
Będę mega wdzięczny za pomoc
Witam4314
W sprawach dotyczacych forum pisac na forum lub
prywatna wiadomosc
kontakt do mnie poza forum:
mail: Lynx222@tlen.pl
tel 605 789 384
pozdrawiam
Proszę uprzejmie sie udać do ASO lub elektronika lub wykupić z płatnej bazyDzień dobry,
Witam Szanowne Grono.
Bardzo ciekawe forum, na które mimo że działa od lat, trafiłem dzisiaj. Już widzę że będę częstszym gościem, wiele ciekawych tematów jest tu poruszane, które mnie interesują.
Na początek uprzejmie proszę o pin do radia.

Dziękuję, a mogę prosić o polecenie płatnej bazy? Takiej gdzie dostanę dobry kod.Proszę uprzejmie sie udać do ASO lub elektronika lub wykupić z płatnej bazy![]()
W google umie szukać? szukać portale ogłoszeniowe lub do aso jechaćDziękuję, a mogę prosić o polecenie płatnej bazy? Takiej gdzie dostanę dobry kod.
Dziękuję za szybką odpowiedź. Bardzo mi szanowny Pan pomógł.W google umie szukać? szukać portale ogłoszeniowe lub do aso jechać
Wspaniałe.Forum nie jest od udostepniania kodów. Forum to miejsce rozmów i dzielenia się wiedzą, w tym przypadku między mechanikami jak sama nazwa wskazuje.
Inżynier a z google nie umie korzystać? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz moje ogłoszenieDziękuję za szybką odpowiedź. Bardzo mi szanowny Pan pomógł.
Zastanawiam się tylko po co to forum skoro można w google szukać.

Umie. Napiszę jeszcze raz:Inżynier a z google nie umie korzystać?
A czego ty się dziwisz? Ktos ci poda oryginalny kod i za co niby ma ci robić zwrot? Jak ci kod oryginalny nie wchodzi to kod musiał być zmieniony w pamięci radia, to tutaj możesz szukać do usranej śmierci a nie znajdziesz, w tym przypadku to elektronik i odczyt kodu z pamięci radia, a gwarancje zwrotu podawane sa na podstawie plomb radia tak dla informacji kodu sie nie generuje ( nie wylicza) a odczytuje z bazy danych, to nie radia renault czy ford gdzie po numerkach generuje ci kod.Umie. Napiszę jeszcze raz:
Gdzie dostanę DOBRY kod.
Wiele płatnych baz informuje że w przypadku niepowodzenia nie zwracają pieniędzy za błędnie wygenerowany kod.
Dodatkowo, napisałem do ASO w kraju zakupu samochodu, ale odp trochę trwa.
Liczyłem że jeśli na forum odpowiada się użytkownikom którzy są nowi, mają post i przywitanie, to i ja mogę liczyć na pomoc.
Jak widzę po Panów reakcjach, nie mogę, przeliczyłem się.
Zatem poczytam sobie posty które mnie interesują, już bez zadawania pytań.
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.
Tak, mam tego świadomość że ściąga się z serwera. Chociaż chyba nie w każdym przypadku (domniemuje po obejrzeniu kilku filmów na YT).A czego ty się dziwisz? Ktos ci poda oryginalny kod i za co niby ma ci robić zwrot? Jak ci kod oryginalny nie wchodzi to kod musiał być zmieniony w pamięci radia, to tutaj możesz szukać do usranej śmierci a nie znajdziesz, w tym przypadku to elektronik i odczyt kodu z pamięci radia, a gwarancje zwrotu podawane sa na podstawie plomb radia tak dla informacji kodu sie nie generuje ( nie wylicza) a odczytuje z bazy danych, to nie radia renault czy ford gdzie po numerkach generuje ci kod.
I nie odczytasz, jak nie masz dostępu do bazy aso.Tak, mam tego świadomość że ściąga się z serwera. Chociaż chyba nie w każdym przypadku (domniemuje po obejrzeniu kilku filmów na YT).
Mam aapcara, ale tam jest do ściągnięcia tylko pin do kluczyków. Radia tym sposobem nie mogę odczytać.
Czy jako inż. mechanik możesz mi udzielić odpowiedzi ?A dlaczego zakłada Pan że nie jestem mechanikiem?
Powiem więcej, nawet inżynierem mechanikiem.