Majkel1000
Nowy
- Punktów
- 0
Tylko przez ASO, niestety nie ma rozwiązania ani algorytmów do tych modeli.Witam serdecznie wszystkich potrzebuje kod radia do iveco Daily 2021
Czytaj post #2Witam rowniez potrzebyje pomocy przy wpisywaniu kodu. Mam naklejke z kodem 4131 wciskam enter i nie reaguje.
Przepraszam moze zle zadalem pytanie. Chicialem uzyskac informacje czy jak wpisze kod i wcisne pokretlo po prawej[enter] to nie ma reakcji. Czy powinnien pokazac jakies info typu wrog code. ? U mnie brak reakcji jakby noe reagowal na guzik zatwierdzajacyCzytaj post #2
Jak wpisujesz zły kod 2x to nie ma reakcji za 3 razem będzie blokada. Wyświetla sie kod i go wpisujesz? Akceptacja kodu, musisz dłużej przytrzymać przycisk.Przepraszam moze zle zadalem pytanie. Chicialem uzyskac informacje czy jak wpisze kod i wcisne pokretlo po prawej[enter] to nie ma reakcji. Czy powinnien pokazac jakies info typu wrog code. ? U mnie brak reakcji jakby noe reagowal na guzik zatwierdzajacy
Tak moge wpisywac, trzymam dosc dlugo i zero reakcji jakby nie potwierdzalJak wpisujesz zły kod 2x to nie ma reakcji za 3 razem będzie blokada. Wyświetla sie kod i go wpisujesz? Akceptacja kodu, musisz dłużej przytrzymać przycisk.
Szczerze mówiąc jak jest brak reakcji na akceptacje kodu to albo zanik napięcia na 12V (pin code) albo spróbuj odłączyć radio z zasilania na dłużej i spróbuj ponownie.Tak moge wpisywac, trzymam dosc dlugo i zero reakcji jakby nie potwierdzal
No piny są z wtyczki wychodzą nawet kabelki tylko niewiem gdzie one idą więc chcę dołożyć mikrofon no ale podpinając na krótko do tych istniejących kabelków nadal mnie nie słychać chyba że muszę te kabelki obciąć bo może tam gdzieś są one zmostkowanena początek sprawdź czy masz piny w gniazdu radia. w tych miejscach oznaczonych jako mikrofon.
Również witam poszukuje także kodu di iveco daily 2018Witam serdecznie wszystkich potrzebuje kod radia do iveco Daily 2021