• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kod do radia poczciwego passata b6

dkc

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie
Szukam od kilku dni gdzie mogę znaleźć nieodpłatnie pomoc w odzyskaniu kodu pin do mojego paska. W lipcu wyjazd na mazury wiązał się z koniecznością powrotu na lawecie. Pękł wał korbowy i pomimo wielu przeciwwskazań i życzliwości osób postronnych udało się wymienić uszkodzenia i przywrócić silnik do życia. Gorzej bo radio zaczęło wołać o pin a kodu za nic nie mogę nigdzie znaleźć. Koszt odkodowania równoznaczny z zakupem używanego. Jeśli jest ktoś kto mógłby mi w tym pomóc to podaje nr z radia VWZ1Z2G7061957.
Pozdrawiam

Zdjęcie tabliczki

Załączniki

• IMG_20240821_154301.jpg
    IMG_20240821_154301.jpg
    4,4 MB · Wyświetleń: 8

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Witam serdecznie
Szukam od kilku dni gdzie mogę znaleźć nieodpłatnie pomoc w odzyskaniu kodu pin do mojego paska. W lipcu wyjazd na mazury wiązał się z koniecznością powrotu na lawecie. Pękł wał korbowy i pomimo wielu przeciwwskazań i życzliwości osób postronnych udało się wymienić uszkodzenia i przywrócić silnik do życia. Gorzej bo radio zaczęło wołać o pin a kodu za nic nie mogę nigdzie znaleźć. Koszt odkodowania równoznaczny z zakupem używanego. Jeśli jest ktoś kto mógłby mi w tym pomóc to podaje nr z radia VWZ1Z2G7061957.
Pozdrawiam

Zdjęcie tabliczki
Chcesz kod za darmo to odczytaj zawartość pamięci FIS i wrzuć plik tutaj, odczytamy go z pliku.

Do góry Bottom