• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

kod do radia

Nomix1

Nowy
Punktów
0
Witam czy da się odzyskać kod do radia
SIMENS CDR 2005
GM020532756561

ewachyl

Nowy
Punktów
0
Witam. Z mężem kupiliśmy dzisiaj renault Modus. Mam kod do radia i patrząc na to jak inni ustawiali to w naszym aucie nie ma takich opcji. Pokrętło ustawiło pierwsza cyfrę ale nie mamy jak przeskoczyć do drugiej cyfry. Te cyfry na panelu nie działają. Ma ktoś pomysł?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Witam. Z mężem kupiliśmy dzisiaj renault Modus. Mam kod do radia i patrząc na to jak inni ustawiali to w naszym aucie nie ma takich opcji. Pokrętło ustawiło pierwsza cyfrę ale nie mamy jak przeskoczyć do drugiej cyfry. Te cyfry na panelu nie działają. Ma ktoś pomysł?
Kliknij tym pokrętłem aby przejść do nastepnej cyfry. Plusem i minusem zmieniasz wartość cyfry.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1505

ewachyl

Nowy
Punktów
0
Mam inny panel do radia. Oglądałam ten filmik. Nic nie działa niestety

Do góry Bottom