Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam WITAM MAM FORDA ESCAPE rok 2017 z USA na moim radiu nie ma numeru seryjnego radia jak odnaleść kod czy wo-gule jest tego nie wiem może ktoś podpowie coś na ten temat radio to SYNC 3 mam tylko taką naklejkę nic więcej
To jest taki jakby mini komputerek, centralny system multimedialny. W tym jest GPS, funkcja radia FM, zestaw głośnomówiący i inne bajery np. dostęp do danych z OBD2 (funkcja komputera pokładowego auta).
Radio FM w tym "czymś" to tylko dodatek ... jak radio FM w tablecie. Niestety takie czasy nastały.
Witam to znaczy że nie ma kodu tego mojego radia czy jak go zwał proszę mi napisać jestem zielony w tych sprawach i już dość starszy i nie znam się na tymi nic się nie stanie jak odłączę akumlator
Ten moduł identyfikuje sobie po numerze VIN a nie kodem zabezpieczającym, rozłączenie akumulatora nie spowoduje ci zakodowaniem radia, śmiało może je odłączyć ( oczywiście, jak to moduł jest oryginalny z auta, który ma wpisany VIN od początku)
Bardzo panu dziękuje martwiłem się że jak odłączę to mi zakoduje jeszcze straszą mnie ze jak będę wymieniał baterię w pilocie to mi kluczyk zablokuje może to brednie ale podjadę gdzieś do jakiegoś elektronika pozdrawiam i dziękuje