• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kod radia skoda Roomster

automario

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Kętrzyn
Witam wszystkich,powiedzcie czy kod do radia w skodzie to tylko w Aso - online ,czy jest ktoś w stanie pomóc ?
Pacjent :RADIO DANCE SKZ7Z3H0152488

Z góry dziękuje za odpowiedź .

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Witam wszystkich,powiedzcie czy kod do radia w skodzie to tylko w Aso - online ,czy jest ktoś w stanie pomóc ?
Pacjent :RADIO DANCE SKZ7Z3H0152488

Z góry dziękuje za odpowiedź .
Aso jak to twoje oryginalne radio jak kupione to nie zrobią ci w aso. Wtedy to elektronik lub kupić od osoby która ma dostęp do bazy danych skody

automario

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Kętrzyn
Aso jak to twoje oryginalne radio jak kupione to nie zrobią ci w aso. Wtedy to elektronik lub kupić od osoby która ma dostęp do bazy danych skody
Dzwoniłem do ASO i powiedzieli że zrobią to łącząc się z autem online ,tylko muszę do nich podjechać z samochodem a mam do nich 110 km :( , więc myślałem że tak coś ogarnę .
Ale dzięki za odpowiedź ,poszukam w necie a jak nie to może jakiś dobry elektronik wywali cod

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Dzwoniłem do ASO i powiedzieli że zrobią to łącząc się z autem online ,tylko muszę do nich podjechać z samochodem a mam do nich 110 km :( , więc myślałem że tak coś ogarnę .
Ale dzięki za odpowiedź ,poszukam w necie a jak nie to może jakiś dobry elektronik wywali cod
Za parę dziesiąt złotych to spokojnie kod ogarniesz zdalnie

dario3

Nowy
Punktów
0
Jest ktoś w stanie podać mi kod do tego radia. Radio Skoda

Załączniki

• IMG20230930151052.jpg
    IMG20230930151052.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 1
Do góry Bottom