mechanik.k
Zweryfikowany Mechanik
Nie spadnieWprowadź na próbę i zrób statystyki zapytań o kody przed i po wprowadzeniu zmian... Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie. Pewnie ruch związany z kodami spadnie o 70-90%
pomagam tylko GWT albo jak ktoś udowodni,że jest mechanikiem
Jacku, ile razy gadalismy przez tel, tyle każdy z nas był mądrzejszy jak wiadomo, nie ma ludzi od wszystkiego... Jedni są od mechaniki , inni od prądów i elektroniki.A ja od dziś pomagam tylko GWT albo jak ktoś udowodni,że jest mechanikiem.
Stop dla
Wyświetl załącznik 20439
Wykazując się wiedzą chłopaku...Jak mam ci to udowodnić?
NA ZACHODNICH FORACH,ŻEBY SIĘ DOSTAĆ MUSISZ WYKAZAĆ SIĘ WIEDZĄ.Jak mam ci to udowodnić?
Ostatnio usłyszałem odpowiedź co jest od wszystkiego.Jacku, ile razy gadalismy przez tel, tyle każdy z nas był mądrzejszy jak wiadomo, nie ma ludzi od wszystkiego... Jedni są od mechaniki , inni od prądów i elektroniki.
Wykazując się wiedzą chłopaku...
Odpowiedz mi na pytanie:Jak mam ci to udowodnić?
Nie spadnie
Już jedno takie forum jest.
Odpowiedz mi na pytanie:
W silniku 6 cylindrowym rzędowym diesla, autobus, rozrząd na kołach zębatych bez znaków, jedynie na kole zamachowym są wypisane stopnie wyprzedzenia zapłonu masz do zamontowania pompę wtryskową wcześniej zablokowaną tak aby podawała paliwo na pierwszy cylinder przed zamontowaniem trzeba sprawdzić i ewentualnie pokręcić silnikiem tak aby pierwszy tłok był w górze no i jeszcze jeden szczególik trzeba sprawdzić na tym pierwszym cylindrze żeby silnik odpalił wiesz o co chodzi? Pytanie za 100 pkt.
Jak wymienić turbinę w UTD20??? I nie szukaj w google - wykaż się... Ci co poznali prawdziwe życie i mają jaja wiedzą co i jak...Odpowiedz mi na pytanie:
W silniku 6 cylindrowym rzędowym diesla, autobus, rozrząd na kołach zębatych bez znaków, jedynie na kole zamachowym są wypisane stopnie wyprzedzenia zapłonu masz do zamontowania pompę wtryskową wcześniej zablokowaną tak aby podawała paliwo na pierwszy cylinder przed zamontowaniem trzeba sprawdzić i ewentualnie pokręcić silnikiem tak aby pierwszy tłok był w górze no i jeszcze jeden szczególik trzeba sprawdzić na tym pierwszym cylindrze żeby silnik odpalił wiesz o co chodzi? Pytanie za 100 pkt.
Moje pytanie dotyczy prostego starego dizla na mechanicznej pompie wtryskowej każdy mechanik powinien to umieć a wymiana turbiny w konkretnym aucie to kwestia doświadczenia, ty ją wymienisz szybciej w tym silniku a ją wymienię szybciej w 2,5 tdi BPCJak wymienić turbinę w UTD20??? I nie szukaj w google - wykaż się... Ci co poznali prawdziwe życie i mają jaja wiedzą co i jak...
UTD20 jest niedoładowany... a jego konstrukcja to lata 60...Moje pytanie dotyczy prostego starego dizla na mechanicznej pompie wtryskowej każdy mechanik powinien to umieć a wymiana turbiny w konkretnym aucie to kwestia doświadczenia, ty ją wymienisz szybciej w tym silniku a ją wymienię szybciej w 2,5 tdi BPC
Jak myślisz skąd klienci mają takie przekonanie, że mechanik chce oszukać?? Do puki będzie to zawód otwarty a bezrobocie i płaca minimalna na takim poziomie na jakim jest to nie dziw się, że dużo garażowców / Januszów / stodolników będzie partoliła rynek a zrażeni klienci będą podchodzić do każdego mechanika jak do oszusta.Powinniśmy gonić jednostrzałowców, którzy przychodzą tu zadać pytanie bo pewnie nieuczciwy mechanik chce z nich zedrzeć kasę i oszukać...
Dobry bajer połowa robotyNajlepsze w tym wszystkim jest to, że ten "mechanik" zgonił problem na poprzedniego serwisanta...