• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Korekta licznika Vectra b 2001r

bennek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Witam! Właśnie jestem po wymianie licznika z dużo większym przebiegiem z vectry b 2001r .Chce zrobic korektę na stan faktyczny.Czym można zrobić taką korektę ? Czy jak kupie prosty interface z alegro to będzie można przeprowadzić ten zabieg?Dzięki za szybką odpowiedz!

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
w tym konkretnym oplu nie wiem na pewno ale w astrze z 2001 kiedys mi sie udało tak na próbe cofnałem o 30 km :) takim tanim opel techem

bennek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Spoko dzięki.Są na alegro do kupienia takie tylko nie jestem pewien na 100% czy taki interface da rade to ogarnąć?

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Wpadasz do mnie na Podkarpacie i Ci zmieniam tylko do Piątku bo od soboty jestem poza granicami.

robert02500

SuperMechanior
Punktów
20
Miasto
Bydgoszcz
do tego wystarczy rozebrac licznik i podpiac sie klipsem od carproga potem obrobic to w nyo i wgrac i po sprawie

YaSIu

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
Manchester, UK
Op-comem tak jak pisał Trebor to jest do zrobienia w ciągu 1 minuty łącznie z podłączeniem do samochodu. Większość interfejsów z allegro niestety tego nie ogarną. Poszukaj kogoś kto dysponuje op-comem albo nawet techem2

bennek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
125
Op-comem tak jak pisał Trebor to jest do zrobienia w ciągu 1 minuty łącznie z podłączeniem do samochodu. Większość interfejsów z allegro niestety tego nie ogarną. Poszukaj kogoś kto dysponuje op-comem albo nawet techem2

Siema YaSlu możesz podac jakiś namiar na taki interfejs którym ogarne ten licznik ? Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi !

YaSIu

SuperMechanior
Punktów
12
Miasto
Manchester, UK
Siema YaSlu możesz podac jakiś namiar na taki interfejs którym ogarne ten licznik ? Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi !
W Polsce Op-com z legalnego źródła kosztuje w granicach 3000 zł - nielegalnych u nas w kraju oficjalnie nie dostaniesz więc nie ma ich na np. allegro

Do góry Bottom