• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ksenon peugeot 407 sw

Seweryn 88

Nowy
Punktów
2
Miasto
Chełm
Witam wszystkich mam nadzieję, że to nie będzie problem,mam pytanie odnośnie montażu oryginalnych świateł ksenon w peugeot 407 sw 2.0 HDi 136 km .Sprawa wygląda tak , że uwielbiam ten samochód i jego pzypadki jak narazie radzę sobie ze wszystkim nawet świece zmieniam w 2 godziny. Pytanie czy nic nie powinno się dziać po przełożeniu ksenon z drugiego takiego oczywiście orginalne wymiana wiązki wpięcia w kostki coś chyba 7 pinów i aktywacja w bsi. Dodam że siedzenia miałem zwykle przełożyłem (dodałem) część instalacji i wszystko gra.

Seweryn 88

Nowy
Punktów
2
Miasto
Chełm
Mam kupiłem 2.0 HDi wyrejestrowane w Holandii mój był srebrny tamten czarny i jasne wnętrze że się żonie bardziej spodobał to nie było wyjścia 3 tygodnie od rana do nocy i przełożone wszystko z mojego została główna karoseria i silnik z zawieszeniem dołożyłem z kupionego fotele elektryczne jak z modułem czujniki parkowania i co się dało trochę zamieszania z przekładaniem części instalacji ale wszystko jak w oryginale dzisiaj nawet tempomat telekodowany i działa ok. A i jeszcze malowanie mojej reszty na czarno i jest ok trochę skórka pomarańczy na bezbarwnym ale jak na pierwszy raz jest ok (po docieraniu i polerowaniu) tylko te ksenony mnie zastanawiają bo piszą że bsi pada tylko chyba od nie oryginalnych a ja chcę założyć fabryczne z tego samego modelu.sorki że się tak rozpisałem.

Do góry Bottom