1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

LPG BIGAS nova sgis nie pokazuje czasu wtrysku

Dyskusja w 'Instalacje gazowe' rozpoczęta przez użytkownika piotrek7j87, 7-01 18.

  1. piotrek7j87

    piotrek7j87 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-06 16
    Postów:
    74
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    TM
    Witam pomoże ktos w lpg bo posiadam taką instalacje i podlanczajac kompa pod auto na 2 3 4 5 6 cyl czas wtrysku pokazuje a na pierwszym cy na Pb czy LPG czas wtrysku jest 0.00ms.
     
  2. robercik1974

    robercik1974 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    26-11 12
    Postów:
    183
    Docenione treści:
    8
    Czym sprawdzales te czasy
     
  3. piotrek7j87

    piotrek7j87 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-06 16
    Postów:
    74
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    TM
    Programem bigas
     
  4. robercik1974

    robercik1974 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    26-11 12
    Postów:
    183
    Docenione treści:
    8
    A pali ci na ten pierwszy?

    Pali ci na ten gar co nie ma czasow?
     
    Ostatnio edytowano: 7-01 18
  5. piotrek7j87

    piotrek7j87 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-06 16
    Postów:
    74
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    TM
    nie i wywala blad obwod wtryskiwacza 1
     
  6. robercik1974

    robercik1974 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    26-11 12
    Postów:
    183
    Docenione treści:
    8
    No to szukaj po kablach.Zmierz opor wtrysku .Zobacz czy podaje sterownik napiecie. Podmien wtrysk z innym.
     
  7. tech204

    tech204 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    27-09 16
    Postów:
    21
    Docenione treści:
    4
    Miasto:
    Warszawa
    jeśli instalacja była świeżo montowana to pomylone kable i zła emulacja ma pierwszym wtrysku , albo szukać tam zwarcia ..
     
  8. piotrek7j87

    piotrek7j87 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-06 16
    Postów:
    74
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    TM
    problem rozwiazany po otwarciu tego sterownika spalony tranzystor wiec zalozona została instalacja stag