• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Luz

Dawid747Bora

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Starogard Gdański
Witam. Mam pytanie. Otóż co to może być, końcówki drażkow wymienione, gumy na wachaczach również nawet wczoraj wymieniona maglownica ponieważ w poniedziałek uciekł mi płyn przez osłonę drazka przy maglownicy. Ale mam luz na kierownicy czy jadę czy stoję, czy wyłączony czy odpalony. Luz jest gdy kręcę lewo- prawo. Dodam że samochód ma regulowana kierownicę. Samochód ty Vw Bora

GregorPassatCc

SuperMechanior
Punktów
13
nie wiem czy to to samo u Ciebie ale ja mialem tak w peugeocie 309 luz i pukanie jak ruszalem kierownica lewo prawo do wymiany byl "krzyzak" w kolumnie kierownicy...dodam ze to byl stary peugeot:)) wiec moge sie mylic:))

GregorPassatCc

SuperMechanior
Punktów
13
wszystko idzie w jakims stopniu wymienic lub napracic...skoro ktos to zamontowal,to idzie to wymontowac i zalozyc drugi raz:)tylko kwestia tego co to tak naprawde jest w 100 %....przyczyn moze byc wiele...

GregorPassatCc

SuperMechanior
Punktów
13
skoro nie znasz uczciwych mechanikow,a sam nie potrafisz naprawic to tylko czekac na cud;)) az sie samo naprawi:))

Ostatnia edycja:

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
chopie weź wydup to i posmaruj towotem poklep motkiem i bedzie git bo mechaniory sie nie nie znajom sam zrobisz lepiej szypciej i za darmo a nie tam od razu mechaniory

GregorPassatCc

SuperMechanior
Punktów
13
to auto jest dla niego to niech lepiej zrobi je pozadnie u mechanika a nie "tawot z młotkiem" a skoro sie nie zna to jak zrobi to lepiej i taniej??koszty tylko sobie narobi...to tak jak bys Ty poszedl do szpitala jako "chirurg" nie majac pojecia i zrobil komus operacje -tak- przetnij nozem,wyczysc szmata i posklejaj tasmą klejaca i bedzie git...:)))

Do góry Bottom