• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mówiący alarm samochodowy

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
Panowie czy jest teraz w ofercie gdzieś taki zestaw który mówi po zamknięciu i otwarciu auta?
Znalazłem taki zestaw na kartę SD ale tylko w archiwum alledrogo.
Dziękuję za zainteresowanie.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
Wiedział że będą takie odp.

Moja teściowa jest bardzo, bardzo w porządku więc wasz pomysł możecie zastosować u siebie w czym jest mi niezmiernie przykro.No i trzeba pamiętać że nie daleko pada jabłko od jabłoni...tyczy waszych żon :)

Ja nie potrzebuję alarmu tylko powiadomieniami głosowego open-close.Czyli moduł działa po impulsie ster.zamków.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2050
Miasto
Kaczory
Kiedyś widziałem takie alarmy do motocykli. Może dałoby rade przerobić/zastosować.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
A jak otworzy zlodziej to bedzie krzyczał? Przypomniał mi sie filmik jak gostek pobieral panienke i przycial jej reke drzwiami. A ona sie darła a on mocniej przypierał bo myślał że ona ma orgazm.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
No...coś ciekawego ale ja szukam gotowca i z dobrym przetwornkiem bo dzwięk z tego jest bardzo chrypiący i nie wyrażny.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
To se zrób na mikroprocesorze i takie tam.

To se zrób na mikroprocesorze i takie tam.

Pawelo77

Początkujący
Punktów
0
Zaintrygował mnie mówiący alarm. Mam pytanie - czy można w nim ustawić, żeby mówił, co się chce?

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
Mam układ na 12v który trafił do mnie jako uszkodzony.
Jest już zrobiony i działa.Na płytce są dwa przyciski jeden do kasowania nagrań a drugi do nagrywania co się chce poprzez wyjście słuchawkowe itd.
Jest to głośny zestaw bo z sklepobusu ale można go wyciszyć bo ma klawisze do głośności i przewijania utworów i odtwarzania.
Potem dodam zdjęcia.

Pawelo77

Początkujący
Punktów
0
Czyli jednak istnieje coś takiego! W takim razie z niecierpliwością czekam na zdjęcia!

Do góry Bottom