• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

MAN L2000 silnik D0824

maniek

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Woj. Łódzkie
Witam. Wie ktoś może z jaką siłą dokręcać stopy korbowodów w silniku podanym w nazwie tematu?? Będę wdzięczny za informację.

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
481
Miasto
Wołomin
chętnie pomoge ale wieczorem bo musze ruszyc esi na inny kompie

P

PogotowieSamochodoweUK

A nie ma mana w twojej okolicy? Ja wiele serwisowek kupowalem od dealera w UK kosztuja one 30F za serwisowke jakimi oni sami sie posluguja i jest ona do konkretnej pojemnosci silnika i konkrednego kodu silnika.

Sklada sie ze shematow oraz procedur skladania/rozkladania, regulacji oraz momentow dokrecania + opis czesci i rozpoznawanie ich zuzycia/jakosci.

maniek

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Woj. Łódzkie
A nie ma mana w twojej okolicy? Ja wiele serwisowek kupowalem od dealera w UK kosztuja one 30F za serwisowke jakimi oni sami sie posluguja i jest ona do konkretnej pojemnosci silnika i konkrednego kodu silnika.

Sklada sie ze shematow oraz procedur skladania/rozkladania, regulacji oraz momentow dokrecania + opis czesci i rozpoznawanie ich zuzycia/jakosci.
Wiesz co mi powiedzieli w MAN-ie?? "Wie pan my musimy się bronić przed takimi mechanikami jak pan i nie udzielamy takich danych"

P

PogotowieSamochodoweUK

To skur...synstwo w tej polsce:( Tutaj nikt nikomu takowej wiedzy nie broni bo sie za nia placi. Zle sie dzieje....

maniek

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Woj. Łódzkie
Najlepsze w tym wszystkim jest to że oni wogóle nie chcą robić tych silników a wiedzą się nie podzielą...

P

PogotowieSamochodoweUK

Dlaczego nie chca robic? Cos z nimi nie halo?

Irek409

Uczestnik
Punktów
4
Miasto
Otwock
Łożysko główne- 1etap 115Nm, 2etap 90-100stopn.

Do góry Bottom