• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Manometry/zestawy do mierzenia ciśnienia paliwa ( podciśnień)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Cześć łobuzy ...
Chciałbym się was poradzić jaki zestawik kupić bo na allegro tego jest od h.a ....od 50-po 600 zł ..mam pytanie do was jakich zegarków wy używacie jak coś się dzieje z układem paliwowym?
Co byście mi polecili? Musiałbym się u siebie we Volvo pobawić posprawdzac tam oktany jak to wygląda bo coś mi nie pasuje podczas jazdy....
Powracając w temat nie chce kupować jakiejś tanizny by się nie denerwować że znowu kupal ja jakis szajs.... ale też tam nie chciałbym wywalać na to majątku:/ coś pośrodku..tak żeby też przydało się do innych samochodów ...
Liczę na waszą wyrozumiałość i doświadczenie w temacie:D :D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ja sobie pokupiłem na all takie jakie potrzebowałem plus wężykna 1000 bar i różne przyłącza, jutro jak nie zapomnę to zrobię zdjęcie chociaż jakby ci się chciało to możesz poszukać w temacie pochwalcie się, gdzieś tam jest moja przechwałka

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Okey arni porób fotki jak to wygląda ,bo niewiem właśnie czy samemu coś klicić czy odrazy gotowy zestaw kupic i spokój..w sumie to potrzebował bym na już podjadę do ravisu //intercarsu /zapytam sie po ile oni takie cuda mają ..

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Kto bogatemu zabroni :p, na allegro jest najtaniej i są manometry dobrej jakości, ewentualnie Hansa Flex, tam mają wszelkie cuda niewidy

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Właśnie nie chciałbym by mnie skroili tak bym bez butów wyszedł ze sklepu ...podalbys mi linka na tego Hansa flexa?

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Ja kupiłem po prostu najtańszy zestaw do mierzenia ciśnienia masła i dokupiłem/dorobiłem przejściówki jakie potrzebowałem bo w tych zestawach same calowe wynalazki.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Też właśnie chce kupić jakiś tam zestaw rozbudowany i coś tam doklicić według swoich potrzeb....będzie git

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Jaki byś nie kupił to pewnie zabraknie akurat tej przejściówki której potrzebujesz :D

Do góry Bottom