• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanik Maszyn Budowlanych

Punktów
0
Dla naszego klienta, dużej firmy budowlanej z okolic Łodzi poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Mechanik Maszyn Budowlanych

Wymagania:

• Wykształcenie zawodowe lub średnie techniczne (elektronika, mechanika)
  • znajomość budowy maszyn budowlanych
  • doświadczenie w naprawie i obsłudze maszyn budowlanych
  • znajomość pneumatyki i hydrauliki
  • gotowość do częstych wyjazdów
  • prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

• prace w dynamicznie rozwijającej sie międzynarodowej firmie;
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • pakiet socjalny

Zainteresowane osoby prosimy o wysyłanie CV na adres: rekrutacja@p2recruitment.com w tytule wiadomości wpisując nazwę stanowiska.

Jesteśmy agencją zatrudnienia o numerze 5248.

Prosimy również o załączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.)”

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ta,ta,ta co wy za bzdury wypisujecie? a wiesz co znaczy umiejętność obsługi i znajomość maszyn? = posiadanie ksiazki operatora maszyn budowlanych wydanej przez Instytut , bo ja taką mam...
Nie można znać maszyny i obsługi bez takich uprawnień, więc niech pracodawca się określi, jak można naprawiać maszynę i ją testować bez uprawnień? Macie pojęcie o tym?

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Nie można znać maszyny i obsługi bez takich uprawnień, więc niech pracodawca się określi, jak można naprawiać maszynę i ją testować bez uprawnień? Macie pojęcie o tym?

Normalnie, jeden w firmie ma uprawnienia i podpisuje się pod robotą całej reszty (często gęsto bardzo słabo wykonaną) :D

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
właśnie dobrze zauważyłeś, jak pierdykną kabel z prądem albo rurę z gazem to szybko biegają i szukają frajera na dziurawy kajak, skąd ja to znam?;)
Przez co jest tyle wypadków? Ludzie naprawiają sprzęty bez pojęcia, których nie powinni nawet dotykać, i wiem co mówię...:D
Drogo mnie te uprawnienia kosztowały i czas, ale teoria bezcenna, praktyka również realnie na sprzęcie a nie jak w przypadku uprawnień na HDS-y - film video...ha,ha,ha i egzamin.

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
Znam takich którzy, z 45 letnim doświadczeniem w naprawach tego typu sprzętów i olbrzymią wiedzą fachową mają więcej pokory. To, że masz papierek ukończenia jakiegoś kursiku to jeszcze o niczym nie świadczy, wykażesz się w konkretnych sytuacjach. Często pewność fachowców po kursach gaśnie gdy kończy się bateria w laptopie i trzeba na kartce bez kalkulatora sprawdzić obliczeniowo pewność zastępczego rozwiązania, gdy nie można dotrzeć do części zamiennych producenta a maszyna musi rozpocząć pracę w przeciwnym razie tracisz kontrakt i firma idzie z torbami.

Do góry Bottom