• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mechanik od Renault Kraków/Kielce/Tarnów wymiana rozrządu megane 3 2.0tce

DwaLitry

SuperMechanior
Punktów
1
Witam Panowie może ktoś polecić z Miast które wymieniłem mechanika który wymieni mi rozrząd w megane 3 2.0tce 180km?robota musi byc profi zrobiona.

Cześci jakie bym chciał to pasek rolka napinacz oe renault zestaw około 360zł
Koło zmiennych faz rozrządu 520zł
Koło wałka rozrządu 480zł
Pompa wo albo oryginał skf 170 oe renault 270zł
Pasek wielorowkowy alternatora contitech 70 napinacz ina 170
Zaślepki wałków

to jest taki zestaw jaki sobie sprawdziłem,który chce zamontować.
Części może mechanik zamówić lub ja dostarczyć wszystkie.
Jaki koszt robocizny wymiany rozrządu będzie w tym silniku bez części wymienionych wyżej?
chciałbym aby robota była zrobia profesjonalnie bo szczerze większość rzeczy sam robię ale tutaj nie chce sie uczyc z rozrządem na tym aucie :) Części musza być takie jak wymieniłem.Żadnych zamienników mieszanych.

michal_michal

SuperMechanior
Punktów
57
nie wiedziałem, że było 2.0 TCe
części SKF jako rozrząd lub napęd pasowy bym odpuścił. INA jak najbardziej. Ceny części z internetu? jeśli tak to na pewno nikt Ci nie zaoferuje w takiej cenie części bo pod marżą za części kryje się też odpowiedzialność i gwarancja a na allegro te części to sprzedają chyba ze złotówką marży bo żadna hurtownia nawet z największym rabatem nie jest w stanie sprzedać części za taką kwotę jaką oferuje allegro.

DwaLitry

SuperMechanior
Punktów
1
ale może ktoś poleci jakiś warsztat który zrobi mi to na częściach takich jak chce TARNÓW/KRAKÓW/KIELCE/RZESZÓW

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
z okolic Tarnowa,nie nie ma juz na sierpien i poczatek wrzesnia tez juz zajety

Do góry Bottom