1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

mercedes 211 czy jak przepiszę eep

Dyskusja w 'Elektronika pojazdowa' rozpoczęta przez użytkownika jurek1313, 6-12 18.

  1. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 040
    Docenione treści:
    70
    Miasto:
    wólka
    6471531679.jpg chit-pornire-mercedes-benz-e-class-w211-2002-2018_cod-original-a6471530079_urcpm6-nbtiu.jpg z tego drugiego do pierwszego , to ruszy czy go ubiję ?
     
  2. ecuprojekt

    ecuprojekt Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    1-03 18
    Postów:
    104
    Docenione treści:
    41
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Inne hw
     
  3. Tom_

    Tom_ Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    1-10 14
    Postów:
    1 005
    Docenione treści:
    135
    Miasto:
    Szczytno
    Virgin i dopis SD

    I tak wgl to 2 rozne sterowniki. Żaden numer sie nie zgdza..
     
  4. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 040
    Docenione treści:
    70
    Miasto:
    wólka
    pobrane647.jpg pomyłka o ten mnie się rozchodzi cr takie jak mam 3.12
     
  5. slawek2007.28

    slawek2007.28 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    28-02 18
    Postów:
    739
    Docenione treści:
    215
    Miasto:
    Ostrołęka
    Jak kolega wyżej pisał albo klon, nie zdajesz sobie sprawy jak taka zabawa w przekładanie pamięci może namieszać w sterowniku. Jakiś czas temu stawiałem edc po przełożenu pamięci, bo Janusz myślał że załatwi to sprawę . Tak jak to robił w golfie 4 1.9tdi.
     
    art234 lubi to.
  6. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 040
    Docenione treści:
    70
    Miasto:
    wólka
    To komplet przyjmie ?
     
  7. slawek2007.28

    slawek2007.28 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    28-02 18
    Postów:
    739
    Docenione treści:
    215
    Miasto:
    Ostrołęka
    Jeśli ster jest kaki sam to klon przejdzie.