1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Mercedes kodowanie

Dyskusja w 'Elektronika pojazdowa' rozpoczęta przez użytkownika jurek1313, 30-10 17.

  1. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 015
    Docenione treści:
    69
    Miasto:
    wólka
    Sterownika. Silnika gdzie mozna to znaleźć ?
     
  2. lukkiwlkp

    lukkiwlkp Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    19-12 15
    Postów:
    1 743
    Docenione treści:
    378
    Miasto:
    Pogorzela
    Z księżyca czy z choinki spadles? Ł wuj chodzi?
     
    slawek2007.28 lubi to.
  3. Tom_

    Tom_ Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    1-10 14
    Postów:
    997
    Docenione treści:
    133
    Miasto:
    Szczytno
    pewnie chodzi o to gdzie jest ecu ale nie jestem pewny :O
     
    slawek2007.28 lubi to.
  4. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 015
    Docenione treści:
    69
    Miasto:
    wólka
    jak nie wie po ...... się produkuje ?
     
  5. nickel

    nickel Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    19-02 15
    Postów:
    2 106
    Docenione treści:
    342
    Miasto:
    WLKP
    Według mnie to spadł z ksiezyca dlatego tak sie ochłodziło ostatnio.
     
    slawek2007.28 lubi to.
  6. Auto-Tech

    Auto-Tech Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    12-11 13
    Postów:
    1 749
    Docenione treści:
    342
    Miasto:
    O-C
    co konkretnie chcesz kodowac?
    star diagnoza jest ?
     
    slawek2007.28 lubi to.
  7. samspec13

    samspec13 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-01 14
    Postów:
    6 084
    Docenione treści:
    544
    Miasto:
    europolonia
    Łuk wie co pisze, Ty nie wiesz jak sformulować pytanie. Wsad
     
    slawek2007.28 lubi to.
  8. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 015
    Docenione treści:
    69
    Miasto:
    wólka
    Chodziło mi o kodowanie scn. , vediamo yrzeba mieć ?
     
  9. samspec13

    samspec13 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-01 14
    Postów:
    6 084
    Docenione treści:
    544
    Miasto:
    europolonia
    No to zacznij od tego co Auto -Tech pisze.

    Kabelek za parę groszy nie styknie.
     
    slawek2007.28 lubi to.
  10. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 015
    Docenione treści:
    69
    Miasto:
    wólka
    dobra wiem gdzie robie błąd hht nie znam zbyt dobrze
     
  11. Auto-Tech

    Auto-Tech Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    12-11 13
    Postów:
    1 749
    Docenione treści:
    342
    Miasto:
    O-C
    poradziles sobie ?
     
    jurek1313 lubi to.
  12. jurek1313

    jurek1313 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    2-02 17
    Postów:
    1 015
    Docenione treści:
    69
    Miasto:
    wólka
    Jeszcze nieam "kabelka" myśle że dam rade przenieść kodowania , widze że kolega w temacie
     
  13. badmarcin

    badmarcin Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    13-02 12
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Witam. Będę miał parę mercedesów (CLA, W205 itp.) sprowadzonych ze stanów. Jak wrócą z poprawek lakierniczych to trafią prawdopodobnie do mnie, żeby przekodowalać lampy, licznik itp. Dysponuję sprzętem ( SD C4) potrafię ogarnąć diagnostykę tych aut, pokasować błędy itp.Natomiast jeśli chodzi o kodowanie (vediamo, dts monaco albo jeszcze inne metody to jestem zupełnie zielony) Szukam kogoś, kto (oczywiście nie za free) poprzez teamviever pomoże rozwiązać mi te problemy. Ewentualnie jakieś szybkie szkolenie? Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt automayster@wp.pl
     
  14. lubieto

    lubieto Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-06 18
    Postów:
    46
    Docenione treści:
    5
    Ostatnio edytowano: 13-11 18
    samspec13 lubi to.
  15. badmarcin

    badmarcin Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    13-02 12
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Poszła wpłata dla Kornelki od badmarcin, więc jeśli możesz to podeślij eng.
    Pozdrawiam.
     
  16. lubieto

    lubieto Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-06 18
    Postów:
    46
    Docenione treści:
    5
    Na priv masz link.
    Pozdrawiam.
     
  17. badmarcin

    badmarcin Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    13-02 12
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    dzięki!!!