Aneta050793
Początkujący
- Punktów
- 0
Witam.
Może ktoś miał już taki problem i mnie pokieruje.
W moim mondziaku raz na jakis czas, sporadycznie ale jednak coraz czesciej
podczas proby odpalenia samochodu zapala się magiczna spirala... no i autko nie odpala, musze wtedy przekrecić kluczyk troche poczekać i znów odpalić. Wszystko wtedy jest okey,gasnie spirala, autko jedzie normalnie, nie traci mocy, nie kopci itd. Podczas jazdy kontrolka ta nie zapala się, tylko przy próbie odpalenia samachodu i to też nie zawsze. Autko podłączane pod komputer brak błędów. Może usterka nie jest uciązliwa, ale martwię się że kiedys przekręcenie drugi raz kluczyka nie pomoże...
Może ktoś miał już taki problem i mnie pokieruje.
W moim mondziaku raz na jakis czas, sporadycznie ale jednak coraz czesciej
podczas proby odpalenia samochodu zapala się magiczna spirala... no i autko nie odpala, musze wtedy przekrecić kluczyk troche poczekać i znów odpalić. Wszystko wtedy jest okey,gasnie spirala, autko jedzie normalnie, nie traci mocy, nie kopci itd. Podczas jazdy kontrolka ta nie zapala się, tylko przy próbie odpalenia samachodu i to też nie zawsze. Autko podłączane pod komputer brak błędów. Może usterka nie jest uciązliwa, ale martwię się że kiedys przekręcenie drugi raz kluczyka nie pomoże...
no i w tedy rzeczywiscie auto kopciło na niebieski kolorek, ciezko było odpaić i nie miał mocy a teraz nie ma żadnych takich objawów, jedyny problem jest taki że autko mi raz na jakiś czas nie chce odpalić, przekrecam kluczyk probuje odpalic, autko kreci normalnie ale nie odpala zapala sie spirala i wtedy musze przekrecic kluczyki poczekac chwile i znów odpalić i wszystko jest ok autko odpala jak to sie mówi na dotyk... nie kopci ,ma moc i zadna kontrolka sie nie swieci, mechanik mysli ze to immobilaiser ale nie jest pewien.