Oczywiście, że się da...można zainstalować turbo, podtlenek, zainstalować kompletny napęd z F1, założyć żagiel i jeździć z wiatrem...itpKonkretnie potrzebuję informacji czy da się zwiększyć prędkość jazdy![]()
Ok już widzę w innym poście że to jakiś wynalazek. Pracuje dużo na koparkach ale markowych i w każdej był królik nawet takich 1.5 t.Kolego jaka to koparka że ma tylko jeden bieg???
Witam. Mam minikoparkę JCB 8016 CTS i albo również nie ma dwóch trybów jazdy, albo jeszcze nie znalazłem przełącznika. Mam ją od niedawna i niewiele o niej wiem, ale mam ten sam problem z wolną ( bardzo wolną jazdą ) i leciutkim ściąganiem na prawą stronę. Proszę o pomoc, co mógłbym jeszcze sprawdzić, żeby poprawić mobilność? Pozdrawiam.Kolego jaka to koparka że ma tylko jeden bieg???
Automatyczne połączenie postów:
Ok już widzę w innym poście że to jakiś wynalazek. Pracuje dużo na koparkach ale markowych i w każdej był królik nawet takich 1.5 t.
Kolego jaka to koparka że ma tylko jeden bieg???
Automatyczne połączenie postów:
Ok już widzę w innym poście że to jakiś wynalazek. Pracuje dużo na koparkach ale markowych i w każdej był królik nawet takich 1.5 t.