• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mistrzostwa Europy w piłce nożnej Francja 2016 - Liga mechanika

Marcinellino

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Kraków
... nożyce się odezwą ... skoro zostałem wywołany nie zamierzam udawać jak jest naprawdę, ponieważ nie mam sobie nic do zarzucenia... może lepiej rozdajcie nagrody wśród swoich i wtedy może będzie "sprawiedliwie" - zrobicie swoją własną ligę...

Damianie bertone nie wiem jakim jesteś mechanikiem, ale widocznie trochę wzrok szwankuje... Marcinellino to jestem ja 36 letni mężczyzna z Krakowa a moja siostra ma login "murba 78" i od zawsze była 32 letnią kobietą ... Na dodatek zajmuje 36 miejsce w tabeli więc nikomu nie zagraża w klasyfikacji, więc proszę skończ swoje oskarżenia jeżeli są bezpodstawne. Może Ty sobie wymyśliłeś taki sprytny system skoro opisujesz, tylko przyznaj się pod jakimi logami jeszcze figurujesz ...

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Dobrze że nie brałem w tym udziału :) jeden stres mniej

Damian bertone

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
Wólka
Pierwsze jeżeli marcinellino to twój login to Przepraszam. Z tego co pisałeś to nie dało się wywnioskować że chodzi ci o inne konto bo nie podałeś nazwy konta siostry wiec problemów ze wzrokiem nie mam. Nie musze nic udowadniać bo te osoby które powinny wiedzieć czyli np administrator wiedza ze mam jedno konto . W przeciwienstwie do kont założonych przez ciebie nie jest ono załozone przed euro , nie ma 1 czy 2 postów tylko ponad sto . Wiec podsumowując oskarżasz mnie choć sam wszystkiego nie napisałeś dokładnie i ja mam jedno konto a ty więcej ale spoko. Ale mimo ze nie wiedziałem a ciebie uraziłem jeszcze raz Przepraszam . Ale wina jest po mojej i twojej stronie. Pozdrawiam

A tak po za tym pisze zróbcie swoja własna ligę ... Mi sie wydaje ze własnie tak powinno być ze ta zabawa jest dla użytkowników tego forum a nie dzień przed euro zakładanie kont . To forum mechaniczne a nie np informatyczne . Prawda?

Ostatnia edycja:

Marcinellino

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Kraków
Ja również przepraszam Cię Damianie, ale dziwnym trafem ostatnio wszyscy się tutaj na mnie uwzięli. Ja napiszę wprost bo nie mam nic do ukrywania. Powtarzam, że posiadam tylko jedno konto, nie zakładałem więcej kont fikcyjnych jak twierdzą administratorzy i nie odpowiadam za to, że siostra założyła swoje konto pod tym samym ip - chyba że to powód do dyskryminacji (to oczywiste, zwłaszcza że korzystamy ze wspólnego komputera). Nie zaprzeczam również tego co już pisałem, że konto założyłem tuż przed Euro, gdyż przeglądając różne strony motoryzacyjne napotkałem reklamy forum oraz zachęcenie do wystartowania w lidze mechaników, co uczyniłem ale jak widać chyba niepotrzebnie. Masz rację z tym co napisałeś o tym, że zabawa powinna być dla użytkowników forum, którzy pewien czas już na nim istnieją. W takim razie myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby na przyszłość wprowadzenie prostego regulaminu, którego w obecnej edycji zabrakło. Ale to już sprawa dla administratorów i tyle w tym temacie. Wina nie jest ani po mojej ani Twojej stronie i jeszcze raz przepraszam oraz życzę powodzenia. Pozdrawiam serdecznie

Rys00

Boss regionalny
Punktów
96
no ja też zmieniłem i................ ale kto przewidział że Ronaldo zejdzie i Potugalia zacznie grać, ale i tak dzięki Miśkowi zabawa była fajna, 12 miejsce uznaje za niezłe :)

metalworks

SuperMechanior
Punktów
54
Mi ta gra uświadomiła, że z obstawiania meczy raczej bym nie wyżył ;) Gratulacje dla wszystkich wygranych i dzięki za wspólną zabawę :)

stine94

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Chociaż Polacy mogą teraz mówić, że przegrali jedynie z mistrzami europy na tym turnieju.

Damian bertone

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
Wólka
Była super zabawa . Gratuluje wszystkim . Jak dla mnie to te mistrzostwa dziwniejsze już być nie mogły od ćwierćfinałów wygrywali w 90 procentach jak dla mnie nie faworyci :). Ale dzięki tej zabawie na forum mecze duzo ciekawiej mi sie ogladało i zawsze było komu kibicować. Świetna zabawa

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Witam wszystkich.
Dzisiaj przyszła paczuszka za zajęcie 5-go miejsca w lidze mechanika i przy tej okazji chciałbym wszystkim podziękować za wspólną zabawę oraz za nagrody które otrzymałem i przy okazji pochwalić się trofeum :)
Pozdrawiam wszystkich.

lizzie

Nowy
Punktów
1
Miasto
Węgorzewo
Nagrody za 2 miejsce :) Są świetne, dziękuję <3

Załączniki

• IMG_9697[1].JPG
    IMG_9697[1].JPG
    4,4 MB · Wyświetleń: 21
  • IMG_9698[1].JPG
    IMG_9698[1].JPG
    3,7 MB · Wyświetleń: 19
  • IMG_9699[1].JPG
    IMG_9699[1].JPG
    4 MB · Wyświetleń: 19
  • IMG_9700[1].JPG
    IMG_9700[1].JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 16
  • IMG_9704[1].JPG
    IMG_9704[1].JPG
    4,6 MB · Wyświetleń: 20
  • IMG_9705[1].JPG
    IMG_9705[1].JPG
    4,2 MB · Wyświetleń: 20
  • IMG_9706[1].JPG
    IMG_9706[1].JPG
    4,4 MB · Wyświetleń: 21
  • IMG_9707[1].JPG
    IMG_9707[1].JPG
    4 MB · Wyświetleń: 17
  • IMG_9708[1].JPG
    IMG_9708[1].JPG
    4,3 MB · Wyświetleń: 17

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Witam wszystkich.
Jako iż zająłem zaszczytne 8 miejcie w lidze, również pragnę podziękować zarówno za trofeum które zdobyłem, ale głównie za wspólną zabawę
Bo to chyba w tym jest najważniejsze ;)
Przesyłam dokumentacje fotograficzną zdobytych nagród...
jednak odrobinę umniejszoną na fotce brak Zaje-fajnych żółtych okularów czapeczki Continental oraz pudełeczka na akcesoria samochodowe
Te przedmioty stanowią obecnie własność mojej córki i są gdzieś w drodze nad polskie morze ;)
Pozdrawiam
100_5347.JPG 100_5351.JPG

Marcinellino

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Kraków
Witam wszystkich.
W dniu dzisiejszym dotarła przesyłka - mega paczka, zdjęcia nie oddadzą tego co w rzeczywistości. Na zdjęciach brakuje jeszcze dwóch par okularów - czarne i żółte oraz czarnej koszulki polo.
Dziękuję organizatorom za świetną zabawę i nagrody a wszystkim współuczestnikom za emocjonującą rywalizację i również gratuluję świetnych nagród.
Pozdrawiam całe forum-mechanika
Marcin

Załączniki

• DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    2,3 MB · Wyświetleń: 21
  • DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    3,4 MB · Wyświetleń: 22
  • DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    3,4 MB · Wyświetleń: 23
  • DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    2,2 MB · Wyświetleń: 24
  • DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 23

stine94

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław

Nagrody za 4 miejsce super. Dzięki wszystkim za świetną zabawę i dobrą organizację. Pozdrawiam wszystkich.

Do góry Bottom