Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Weź to wywal i załóż nowy kolektor, przy okazji owiń kocem termicznym i po sprawie, swoje lęki trzeba przezwyciężaćsprężyn co trzymają kolano
Dokladnie...kolektora moze narazie nie bede ruszał Le to kolano jak najbardziej bede chcial owinąć tym bandazem termicznym( Duda na tvn turbo ppkazywal kiedys jsk to sie robi)Weź to wywal i załóż nowy kolektor, przy okazji owiń kocem termicznym i po sprawie, swoje lęki trzeba przezwyciężać
Tam szpilki sa dlugie a dorobic to sama przyjemnośćPo prostu odkręcaj, w razie co gwintowniki i nowe śrubki pod ręką![]()
Trzymać kobietę za rękę albo kupić kolejny projektte co mam ,to co ja będe
Wmawiaj sobie, że to kiedyś się skończy..tak sie zastanawiam jak po koncze swoje klamoty
Jestem za, ty też masz trochę tych sprzętówPunto w dieslu
Cześć juz odpowiadam...powiem ci ze miedz przeciez nie koroduje nie rdzewieje ...stal tak ..rozne sa spory na ten temat ..wymienialem na miedz w starym volvo i w tym juz tak z automatu poszło.Z braku bidy i te stare mogly by zostac...ale kiedys mialem sytuacje ze wywalil mi plyn ham . Z przewodu bo juz przepróchniał i powiedzialem sobie nigdy wiecej ...dlatego jestem za miedzią/ miedząVicia a po co miedź pchasz jak masz wszystko rozebrane z rewelacyjnym dostępem do mocowań przewodów jak stal nie dość że tańsza to jeszcze zgodna z homologacją producenta samochodu, też kiedyś myślałem że miedź taka fajna lekko się wygina ale jak masz dostęp i robisz solidnie to załóż stal
PH10_M-STAL dla mnie w AP to koszt niecałe 70 zł za 10 m, końcówki też są, ja zarabiam tak samo jak miedź i wyginam identycznie
Zdecydowanie..kolejny projekt ..ba nawet dwa czyli nasz polski komar ( biegi w renceTrzymać kobietę za rękę albo kupić kolejny projekt
Nie skonczy sie ...Wmawiaj sobie, że to kiedyś się skończy![]()
Bartek jak najbardziej zakladaj...bo to forum nie jest tylko od pytan jak to zrobic tylko tez od tego jak to zrobiłem...a propo zwierząt leśnych to bażant tez potrafi bigosu zgotować...Kurde ja chyba założę oddzielny temat " moje Punto w dieslu" i temat się zacznie od wpisu. Dziś w moje prawidłowo zaparkowane Punto z prędkością 160 km/h uderzył lis i zdewastował cały zderzak. Tzn chyba lis albo zając
Volvo właśnie rokuje ...powoli juz staje sie takim yongtimerem ...tak jak 740tkiFajnie, fajnie, super...ale tyle czasu zainwestować w to Volvo?
Lepiej było w jakiegoś dobrze rokującego youngtimera, scromnie myślę.
A ty czym się poruszasz Henio jeśli można zapytać?Fajnie, fajnie, super...ale tyle czasu zainwestować w to Volvo?
Lepiej było w jakiegoś dobrze rokującego youngtimera, scromnie myślę.
W końcu kto bogatemu zabroniCała stajnia rumaków...hahah
Na pewno nie LP
Nie zauważyłem