1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Mondeo mk4 brak błędów nie pali

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Janek 30, 26-05 19.

  1. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Hey mam problem z mondeo mk 4 2 .0 dci 140 km 2008 rok brak błędów samochód nie zapala wszystko sprawdziłem może ktoś po może
     
  2. pawel2406

    pawel2406 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    9-08 18
    Postów:
    2 703
    Docenione treści:
    1 220
    Miasto:
    łódź
    A paliwo jest??
     
  3. Misiek

    Misiek Administrator

    Offline
    Dołączył:
    6-10 10
    Postów:
    5 196
    Docenione treści:
    1 712
    Miasto:
    Szczecin
    Adres strony:
    Przecież napisał, że wszystko sprawdził.
     
  4. Vicia

    Vicia Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    26-12 18
    Postów:
    534
    Docenione treści:
    108
    Miasto:
    Centrum Kraju
    Jesli nie pali..to chyba niee...wszystko
    ...
     
  5. pawel2406

    pawel2406 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    9-08 18
    Postów:
    2 703
    Docenione treści:
    1 220
    Miasto:
    łódź
  6. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Byl nawet szpec z serwisu forda i dalej nic
     
  7. pawel2406

    pawel2406 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    9-08 18
    Postów:
    2 703
    Docenione treści:
    1 220
    Miasto:
    łódź
    A na plaka pali???
     
  8. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Nie pali na plaka synchro jest ciśnienie na listwie jest zero błędów
     
  9. pawel2406

    pawel2406 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    9-08 18
    Postów:
    2 703
    Docenione treści:
    1 220
    Miasto:
    łódź
    Immo??
     
  10. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Imo puszcza sprawdzone ale dzięki
     
  11. WOODOO

    WOODOO SuperMechanior

    Offline
    Dołączył:
    25-08 14
    Postów:
    2 690
    Docenione treści:
    1 330
    Miasto:
    WWA
    To już tylko pozostało usiąść i płakać...:meh: tenor (6).gif

    Chociaż jest jeszcze ratunek...można zaprowadzić do mechanika:D
     
    Vicia lubi to.
  12. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Ale jak mam wyloczony zapłon. To czasami puknie jakis przekaźnik
     
  13. pawel2406

    pawel2406 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    9-08 18
    Postów:
    2 703
    Docenione treści:
    1 220
    Miasto:
    łódź
    No bo to normalne jest
     
  14. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Jutro walczę dalej jak coś znajdę to dam znać
     
  15. Vicia

    Vicia Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    26-12 18
    Postów:
    534
    Docenione treści:
    108
    Miasto:
    Centrum Kraju
    No jedynie:(
     
    WOODOO lubi to.
  16. Regaciarz

    Regaciarz Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-03 18
    Postów:
    250
    Docenione treści:
    44
    Miasto:
    Wasilków
    Jak jest sprężanie, synchronizacja, silnik kręci, dostaje plaka i nie pali to chyba coś w mojej wyliczance jest nie tak, nawet jak elektronika blokuje wtrysk to plak da radę ( no może jeszcze klapa gasząca może robić problem)
     
  17. Janek 30

    Janek 30 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    26-05 19
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Jutro sprawdzę
     
  18. ecuprojekt

    ecuprojekt Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    1-03 18
    Postów:
    153
    Docenione treści:
    58
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Jak mechanicznie okej to na plaka musi gadac.
    Zaprowadź to do mechanika
     
  19. toomii76

    toomii76 toomi

    Offline
    Dołączył:
    2-11 14
    Postów:
    7 638
    Docenione treści:
    4 200
    Miasto:
    turek
    cuda panie, cuda....
     
    WOODOO lubi to.
  20. Jarzi

    Jarzi Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    21-04 17
    Postów:
    3 149
    Docenione treści:
    834
    Miasto:
    Kaczory
    [​IMG]
    Przecież był spec od Forda. Teraz trzeba speca od PSA bo przeciez to silnik zabojadow.
     
    WOODOO lubi to.