• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Montaż podnośnika dwukolumnowego

Brzostowski

SuperMechanior
Punktów
22
Witam! Kupiłem podnośnik dwukolumnowy redats, i zleciłem montaż również z firmy Szczepan, montaż miał być w ciągu 3/4 tygodni. Dziś mija 4 tydzień, chłop mówi ze na następne dwa tygodnie nie ma mnie w grafiku gdzie przypominałem się mu w tamtym tygodniu, a terminy gonią… No ale nie o tym. Macie może kogoś do montażu podnośnika dwukolumnowego kto ogarnie mi to w podlaskim w miarę szybko? Oczywiście z papierem… terminy gonią samochody czekają a tu lecą tak w kulki

Burak

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Wieś
Ładnie w kulki leci. Takie rzeczy trzeba nagłośnić dla potomnych żeby przypadkiem tak jak ty się nie wpakowali.

Brzostowski

SuperMechanior
Punktów
22
Ładnie w kulki leci. Takie rzeczy trzeba nagłośnić dla potomnych żeby przypadkiem tak jak ty się nie wpakowali.
No niestety phu Szczepan tłumaczy sie tym, ze to zewnętrzna firma i nie maja wpływu… jeśli s tym tygodniu nie przyjadą to zażądam zwrotu gotówki(oczywiście płatność była z góry Proforma) i będę zamawiał firme z Białegostoku, za pewne wiele droższa ale nie mam wyjścia

Burak

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Wieś
Głupie tłumaczenie. Skoro był termin umówiony to oni odpowiadają a nie spychologia bo to bo tamto.

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Dzień dobry,
czy mogę prosić o podesłanie danych, na jakie zostało złożone zamówienie? (mogą być w wiadomości prywatnej)? Sprawdzę o co mogło chodzić i dlaczego tak się stało!

Brzostowski

SuperMechanior
Punktów
22
Dzień dobry,
czy mogę prosić o podesłanie danych, na jakie zostało złożone zamówienie? (mogą być w wiadomości prywatnej)? Sprawdzę o co mogło chodzić i dlaczego tak się stało!
Sprawa wyjaśniona, akurat z wami kontakt jest dobry. Niestety podwykonawca leci w kulki i ewidentnie grają tak, ze miejsca które są bliżej obskakują szybciej niż te, które są dalej.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1574
Sprawa wyjaśniona, akurat z wami kontakt jest dobry. Niestety podwykonawca leci w kulki i ewidentnie grają tak, ze miejsca które są bliżej obskakują szybciej niż te, które są dalej.

pewnie zbierają kilka zamówień w okolicy. później tylko jadą w jednym kierunku i robią wszystko obok siebie. żeby taniej było i szybciej, bo nie trzeba kilometrów nabijać

Do góry Bottom