Dzień dobry, Proszę o małą pomoc. Motocykl to BMW R 1200 r model k53 z 2018r.
Nadmienię że kilkukrotnie kodowałem motocykle i nie jest mi to obce,
Otwierając zakładkę programowania w ISTA
W ISTA+ nie ma opcji zakodowania lampy z oświetleniem LED (fabrycznie montowana zwykła lampa z dwiema żarówkami 5W w postojówkach).
Ale wychodziły te wersje motocykli z lampą LED.
Czy jest możliwość wykonania kodowania za pomoca esys lub w inny sposób?
Inne elementy wyposażenia dodatkowego można normalnie zakodować np. kierunkowskazów LED, alarm, lub nawigację. W motocyklu znajduje się moduły świateł, a nie jak w sporej części innych motocykli moduł ZFA.
Czy wyżej wymieniony moduł świateł jest to moduł kodowany w inny sposób niż przez ISTA, czy też architektura tego elementu jest całkowicie inna i kodowanie nie będzie możliwe?
Nadmienię że kilkukrotnie kodowałem motocykle i nie jest mi to obce,
Otwierając zakładkę programowania w ISTA
W ISTA+ nie ma opcji zakodowania lampy z oświetleniem LED (fabrycznie montowana zwykła lampa z dwiema żarówkami 5W w postojówkach).
Ale wychodziły te wersje motocykli z lampą LED.
Czy jest możliwość wykonania kodowania za pomoca esys lub w inny sposób?
Inne elementy wyposażenia dodatkowego można normalnie zakodować np. kierunkowskazów LED, alarm, lub nawigację. W motocyklu znajduje się moduły świateł, a nie jak w sporej części innych motocykli moduł ZFA.
Czy wyżej wymieniony moduł świateł jest to moduł kodowany w inny sposób niż przez ISTA, czy też architektura tego elementu jest całkowicie inna i kodowanie nie będzie możliwe?