• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Najlepszy system alarmowy samochodu, który natychmiast Cię powiadomi

leon471

Nowy
Punktów
0
Włamano się do mojego samochodu. Szukam systemu alarmowego do samochodu, który natychmiast wyśle SMS lub coś na Twój telefon po uruchomieniu alarmu lub bodźca. Alarm nie musi być głośny, nie obchodzi mnie to. Chcę tylko powiadomienia na telefon lub e-mail, ponieważ mój samochód jest zaparkowany może 4-5 minut, a i tak go nie usłyszę. Jakieś sugestie?

Davpod

SuperMechanior
Punktów
143
No na twój bo po cholere ma budzić w nocy właściciela auta? Niech śpi spokojnie.

rausman

SuperMechanior
Punktów
26
Kup francuza lub multiple. Nikt tego nie kradnie : ), ewnetualnie trzymaj auto na posesji, gdzie są szczekające czworołapy.

Punktów
2
Miasto
Linz
www.service-premium.at
Najzwyklejszy alarm samochodowy wystarczy oraz gps wystarczy wtedy podłaczyc wyzwolenie alarmu pod sygnał gps ktory wysyła SMS lub dzwoni na numer własciciela sam tak zrobiłem do mojego mobilnego serwisu i działa .
A w dodatku zawsze wiem gdzie jest auto koszt około 400zł za wszysto bez montazu bo sam robiłem Abonamentu tez nie ma wystarczy raz na rok doładowc karte by nie straciła waznosci .
Webasto tez mam pod to podłaczone .
Pozdrawiam i mysle ze pomogłem .

Do góry Bottom