daniel xxx
Nowy
- Punktów
- 0
Witam wszystkich prosze o odp czy ktoś posiada takową maszynę AC ECO Kupczyk na czynnik 1234yf ale chyba na jaki czynnik to juz nie istotna sprawa , ale istotna sprawa to dla mnie taka że maszyna przyszła nowa i nie ściąga z przewodów po nabiciu nawet samych przewodów 50gram testuje na rozne sposoby samo lp samo hp oba na raz z płukaniem przewodów bez i nic włącza się ekran opróznianie przewodów słychac elektrozawor lecz cisnienie w obu przewodach zostaje i maszyna jak by nigdy nic konczy cykl. pozniej radzę sobie poprzez odzysk czynnika i sciagam to co jest w przewodach. Serwis twierdzi że nie umiem się sprzętem posługiwać. Nie podobało mi się jak mnie spławili. Maszyna na koniec cyklu daje znać za każdym wybranym trybem aby zamknąć złączkę HP i tylko tą i pozniej daje sygnał opróżnienie przewodów z których nie ściąga ale na logikę jak zamknę tylko hp a lp otwarte to przeciez maszyna ściągnie cały czynnki włącznie z czynnikiem z samochodu własnie tak serwis twierdzi że jest ok. Proszę o jakiś kontakt tel kto posiada takową maszynę bo nie wiem czy moja jest uszkodzona czy nie a nie chce bez sensu sie kotłować z serwisem. Jeśli ktoś taką posiada proszę o 5 min rozmowy tel. nie jest to moja pierwsza maszyna mam inne magneti marelli i takie cyrki sie nie dzieją.