• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Obsuga service box peugeot citroen

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
Witam wszystkich .
Zakładam taki temat gdyż dziś miałem z tym kłopot
Wykupiłem dostęp do dokumentacji technicznej na godzine za 9 euro + żeton do obsługi citroen c3 .
Strasznie mi zależało na schemacie instalacji elektrycznej BSM gdyż mam auto po spaleniu i praktycznie zero schematów pin out .
Jak ogarniacie ten program i dlaczego nie mogłem dostać schematu mimo wykupionego abonamentu?, udało mi się jedynie dostać pinout do Bsm ale bez kolorow i nr przewodow .
Czy może ktoś chciałby poinstruować jak przez to przebrnąć ewentualnie coś podpowiedzieć.
Dział techniczny ma cie totalnie w dupie dostałem odpowiedz " proszę napisać e-mail odpowiemy " a 9 euro poszło że hej bo aktywowałem nr vin .
Może ktoś coś??
Automatyczne połączenie postów:

Może fajnie by było jakby ktoś nagrał film jak z tego korzysta jak z tego korzystać np z dokumentacji co gdzie i jak ?? Chociażby jak pobrac taki schemat w co wejść żeby ta przykładowa godzinę wykorzystać ?
Podzielcie się trochę:)
Jak kogoś urazę swoim tematem to wielkie sorry każdy komentarz mile widziany

Ostatnia edycja:

Davpod

SuperMechanior
Punktów
158
Norma u nich. Tam zazwyczaj nie działa dostęp a nikt nie odpisuje. Tak jest już od dawna, z rok temu mi odpisali ze pracuja nad problemem ale do tej pory nie działa a kase biorą ;) nie wykupuj bo szkoda $

Do góry Bottom