• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Odświeżacz do klimatyzacji

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Od kilku dni szukam i nigdzie nie mogę namierzyć u siebie odświeżacza do klimatyzacji.
Chodzi mi tutaj o taki płyn w sprayu z rurką na końcu którą wtykam do kratek albo od zewnątrz bezpośrednio do kratki gdzie wentylator zasysa powietrze i psikam dla samego zapachu np. kawy.
Nie chodzi mi tutaj o żadne bomby czy inne odgrzybiaczo-odświeżacze do klimy, chodzi mi tylko o walor zapachowy.
A szukam bo jak ozonuje auto klienta to nie każdemu może odpowiadać zapach ozonu, który przez jakiś czas się jeszcze w aucie unosi pomimo wietrzenia dlatego chciałbym coś zakupić czym po całym zabiegu odgrzybiania będę psikał w kratki dla samego zapachu.
Macie coś sprawdzonego?

donlukasz

SuperMechanior
Punktów
23
Miasto
Bydgoszcz City
Od kilku dni szukam i nigdzie nie mogę namierzyć u siebie odświeżacza do klimatyzacji.
Chodzi mi tutaj o taki płyn w sprayu z rurką na końcu którą wtykam do kratek albo od zewnątrz bezpośrednio do kratki gdzie wentylator zasysa powietrze i psikam dla samego zapachu np. kawy.
Nie chodzi mi tutaj o żadne bomby czy inne odgrzybiaczo-odświeżacze do klimy, chodzi mi tylko o walor zapachowy.
A szukam bo jak ozonuje auto klienta to nie każdemu może odpowiadać zapach ozonu, który przez jakiś czas się jeszcze w aucie unosi pomimo wietrzenia dlatego chciałbym coś zakupić czym po całym zabiegu odgrzybiania będę psikał w kratki dla samego zapachu.
Macie coś sprawdzonego?
Ja lubie Plak cytrynowy, na progi i dywaniki gumowe pryskam.

Kailen

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Koszalin
U mnie w hurtowni jeśli chodzi o klime to bardzo chodliwy jest ten produkt:

Do góry Bottom