• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Oferta pracy dla mechaników w Belgii

Maintec

Początkujący
Punktów
0
Dzień dobry, nazywam się Andżelina Hetmańczyk-Trychan i jestem Specjalistą ds. rekrutacji w firmie Maintec.

Firma Maintec specjalizuje się w zatrudnianiu i delegowaniu personelu technicznego o najwyższych kwalifikacjach. Dzięki naszej znajomości branż technicznych oraz doświadczeniu w sektorach, w których działamy oferujemy usługi i pomoc wysokiej jakości, zarówno zleceniodawcom, jak i pracownikom. Na polskim rynku jesteśmy obecni od 2001 roku.

W chwili obecnej w swojej bazie mamy oferty pracy dla mechaników różnych specjalności np.:

- mechanik ciężarówek z prawem jazdy C+E (wymagany komunikatywny j. angielski/niemiecki)

- mechanik samochodów pasażerskich BMW (wymagany komunikatywny j. angielski/niemiecki)

- mechanik ciężarówek IVECO+prawo jazdy kat. C (wymagany komunikatywny j. francuski lub holenderski)

- mechanik samochodów osobowych Alfa Romeo, Fiat (wymagany komunikatywny j. angielski/niemiecki)

- mechanik samolotów Cessna (wymagany dobry j. angielski/niemiecki)

Osoby zainteresowane ww. ofertami prosimy o przesłanie CV, referencji oraz wszelkich dokumentów potwierdzających posiadane doświadczenie i uprawnienia na jeden z poniższych adresów:

andzelina.trychan@maintec.net lub opole@maintec.net

Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w celach rekrutacyjnych, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie danych Osobowych (tj. Dz.U.Nr. 101, poz.926 z późn. zm.)

Certyfikat KRAZ nr 275

motodoktor

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Woj.Pomorskie
''Andżelina Hetmańczyk-Trychan'' Moze to i dziwne ale zycie nauczylo mnie omijac szerokim lukiem Kobiety z podwojnymi nazwiskami.Nigdy nic pozytywnego ,zawsze klopoty i utrudnienia z takimi Paniami.Takie moje osobiste doswiadczenia.

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Dobre – Cenie ludzi którzy głośno mówią o pewnych sprawach o których inni milczą ….
Widzę ,że mamy podobne doświadczenia …. :cool:
Kreskę zawsze łatwo przeciąć nożyczkami i pozbyć się balastu …
Jak ktoś zakłada to już na ślubnym kobiercu to jak można mu ufać ….

motodoktor

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Woj.Pomorskie
Czy to w biurach,czy u lekarza, gdzie kolwiek,gdzie kolwiek,gdzie kolwiek.Jesli byla to Pani z podwojnym nazwiskiem zawsze konczylo sie porazka.Odnosze wrazenie ze to jakies chyba zagorzale feministki albo cos w tym stylu.

CITO

Gaduła
Punktów
12
Wydaje mi się, że to osoby z dużym ego i mniemaniem o sobie, taka jakby nazwisko coś znaczyło nie człowiek. No chyba, że to nazwisko Psikuta bez "s" w tedy to tak.;)

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Ja od razu mówię, że nie jadę:D

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Kolejne ogłoszenie, bez przedstawienia stawki za rbg.
Wymogiem zaakceptowania ogłoszenia, powinno być umieszczenie w nim przejrzystych warunków wynagrodzenia!

Do góry Bottom